Kiválasztott hitel

00 000 Ft/hó

000 000 Ft

00 hónap

Mekkora összegre van szüksége?
Maximum igényelhető: 9 000 000 Ft
100 000 Ft
1 M
2 M
3 M
4 M
5 M
6 M
7 M
8 M
9 M
10 000 000 Ft 10 M Ft
100 000 Ft
10 000 000 Ft
20 perces igénylés
Mekkora a havi nettó jövedelme?
Mi a kölcsön célja?
Felújítás,
építkezés
Hitelkiváltás
Gépjármű vásárlása
Váratlan kiadások
Termék vásárlása
Egyéb
Reprezentatív példa Fapados Kölcsön igénylése esetén

REPREZENTATÍV PÉLDA 3 000 000 FT ÖSSZEGŰ COFIDIS FAPADOS KÖLCSÖN IGÉNYLÉSE ESETÉN

Havi törlesztőrészlet:
81 518 Ft
Hitelkamat (fix):
évi 21,21%
THM:
23,40%
Futamidő:
60 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:
4 891 080 Ft
A hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot): 1 891 080 Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel, a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft)


Ezek az adatok akkor érvényesek, ha a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással vagy csoportos beszedés útján kerül sor és ha nem igényel hitelfedezeti biztosítási szolgáltatásokat – a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) e) szerint. Amennyiben az ügyfél valamilyen olyan kiegészítő szolgáltatást igényel, amelyre a Cofidis jogszabályi előírás alapján nem köteles, az ilyen szolgáltatásért külön díj kerül felszámításra, a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint. A hitelkamat fix, mértékét a Cofidis egyoldalúan nem módosíthatja.

A kölcsön igénylésekor az ügyfél köteles a bankszámlaszámát megjelölni; a kölcsön folyósítása ezen bankszámlaszámra való átutalással történik. A tájékoztatás nem teljes körű; a személyi kölcsön termékek feltételeit és részleteit a Cofidis Magyarországi Fióktelepének weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Fapados Kölcsön Általános Szerződési Feltételekben találja.

A Cofidis ajánlatainak pontos feltételeiről és részleteiről a Cofidis Magyarországi Fióktelepe mindenkor hatályos általános szerződési feltételeiből tájékozódhat. A honlap tartalma nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja a Cofidis. Itt találja az adatkezelési tájékoztatót.

Mit érdemes tudnia a Fapados Kölcsönről?

Szabad felhasználású
Arra fordítja, amire csak szeretné. Legyen szó lakásfelújításról, autószervizről, vagy bármilyen kisebb-nagyobb kiadásról, ami könnyebbé teszi mindennapjait.
Rugalmas
A személyi kölcsön összegét és futamidejét rugalmasan, igényeihez igazítva választhatja.
Online, papírmentesen igényelhető
A hiteligénylés folyamatát teljes egészében otthona kényelméből intézheti, személyes ügyintézés nélkül.
Előzetes költségek nélkül
Nincs hitelbírálati és folyósítási díj.

Hogyan igényelheti a Fapados Kölcsön?

Hitelkalkulátor

Válassza ki a felvenni kívánt hitelösszeget, illetve futamidőt és megmutatjuk a várható törlesztőrészletet, a hitel teljes díját, hogy ne érje meglepetés a hitellel kapcsolatban.

Hitelkalkulátor

Válassza ki a felvenni kívánt hitelösszeget, illetve futamidőt és megmutatjuk a várható törlesztőrészletet, a hitel teljes díját, hogy ne érje meglepetés a hitellel kapcsolatban.

Előminősítés

Indítson online előminősítést vagy kérjen visszahívást, ahol néhány rövid kérdés megválaszolása után megmondjuk, hogy milyen futamidővel, pontosan mekkora hitelösszeget tudunk biztosítani.

Előminősítés

Indítson online előminősítést vagy kérjen visszahívást, ahol néhány rövid kérdés megválaszolása után megmondjuk, hogy milyen futamidővel, pontosan mekkora hitelösszeget tudunk biztosítani.

Azonosítás és szerződéskötés

Az előminősítést követően ügyintézőnk segítségével egy videóhívás formájában intézheti a hitelfelvételt.

Azonosítás és szerződéskötés

Az előminősítést követően ügyintézőnk segítségével egy videóhívás formájában intézheti a hitelfelvételt.

Visszahívást kérek

hitelbiztosítás Legyen biztonságban, készüljön fel a váratlan helyzetekre
Hitelbiztosításunkkal!

Sajnos bármikor bekövetkezhet olyan nem várt, kedvezőtlen esemény, amire érdemes már
hitelfelvételkor gondolni. Igényeljen hitelbiztosítást, így váratlan esemény esetén a biztosító
átvállalja az időszaki, vagy akár a teljes törlesztést.

A hitelbiztosítás előnyei

 • Meglévő és új hitelhez is igényelhető, akár törlesztés közben is.
 • Választása szerint határozhatja meg a biztosítás által fedezett váratlan eseményeket.
 • Könnyedén, ügyfélszolgálatunkon keresztül igényelhető

MIRE TERJED KI A BIZTOSÍTÁS?

Haláleset
A biztosított betegség vagy baleset miatt bekövetkezett halála esetén a Biztosító megfizeti a haláleset bekövetkezésének napján fennálló tartozást.
Ez könnyebbséget jelent hozzátartozóinak, nem hárul át rájuk a tartozás megfizetése.
VÁLASZTHATÓ KOCKÁZATVISELÉS:
Teljes és végleges munkaképesség csökkenés (TVMCS)
Olyan jelentős egészségkárosodás, amelynek következtében az egészségi állapot 1-30% között van és az illető orvosszakmai szempontból önellátásra nem vagy csak segítséggel képes, és ezért a rehabilitációs szakigazgatási szerv komplex minősítése szerint „E” kategóriába sorolt.
Biztosító megfizeti a TVMCS megállapításának napján fennálló tartozást
Ideiglenes Teljes Keresőképtelenség (ITK)
A Biztosított betegség vagy baleset következtében orvosilag igazoltan keresőtevékenységre még részmunkaidőben sem képes.
Az esetleges bevételkiesés kompenzálására keresőképtelenség esetén a Biztosító fizeti az esedékessé váló törlesztőrészleteket.
Foglalkoztatás Megszűnése (FM)
A munkavállaló Biztosítottat elbocsátották állásából és álláskeresők ellátásában részesül.
Az esetleges bevételkiesés kompenzálására foglalkoztatás megszűnése esetén a Biztosító fizeti az esedékessé váló törlesztőrészleteket.
Valamennyi biztosítási szolgáltatás átalányban történik, annak nem célja az esetleges jövedelemkiesés pótlása.

Gyakran ismétlődő kérdések

Mi az a fapados kölcsön?

A Fapados Kölcsön egy interneten intézhető szabad felhasználású kölcsön, alacsony THM-mel. Egy olyan egyedülálló konstrukció, amely azok számára a legkedvezőbb, akiknek csak a kölcsönre van szükségük, mindenféle extra szolgáltatás igénybevétele nélkül. Nálunk csak azok fizetnek a plusz szolgáltatásokért, akik azokra valóban igényt tartanak. Így lesz szuperalacsony a THM. Nem véletlen a névválasztás sem, hiszen Fapados Kölcsönünk a fapados légitársaságokhoz hasonló elven működik.

Melyek a fapados kölcsön igénylésének feltételei?
 • Saját e-mail cím
 • 18. életév betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, minimum nettó havi 133 000 Ft igazolható jövedelem.
 • 5 millió Ft feletti kölcsönösszeg esetén társigénylő bevonása szükséges.

 • Munkavállalók esetében minimum 3 hónapos munkaviszony
 • Saját névre szóló bankszámla
 • A hiteligénylő nem szerepelhet aktívan adósként a negatív KHR listán
 • Saját mobil vagy vezetékes telefonos elérhetőség
Őstermelőként is igényelhetek szabad felhasználású fapados kölcsönt?

Igen! Ebben az esetben az őstermelő a jövedelmét NAV jövedelemigazolással igazolhatja. Fontos tudni, hogy a Fapados Kölcsön szabad felhasználású személyi hitel és nem vállalkozói hitel.

A hiteligényléshez milyen dokumentumokra van szükség?
 • Személyi igazolvány, útlevél, vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély
 • Lakcímkártya
 • Adóigazolvány
 • Munkáltatói igazolás – 30 napnál nem régebbi, beküldendő eredetiben, mely lehet a csomagban található, vagy azzal megegyező tartalmú nyomtatvány.
 • Amennyiben Ön nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata, vagy ha Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, az előző dokumentum mellé csatolja a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolatát a véglegesítésről.
 • Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik (a bankszámlakivonat formátuma lehet fénymásolat, vagy online bankból kinyomtatott kivonat).<
 • Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Állam Kincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a MÁK-tól.
 • Egyéb jövedelemigazolás (pl.: ingó, ingatlan bérlői jövedelem): NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata.
Hogyan lehet törleszteni a fapados kölcsönt?

A Cofidis Fapados Kölcsönt többféleképpen törlesztheti. Fizetheti átutalásos havi törlesztéssel, melynek az a módja, hogy Ön megbízást ad a bankjának állandó rendszeres átutalásra (számla szám: 16300000-03002235-90006400), vagy adhat felhatalmazást csoportos beszedési megbízás teljesítésére. A Cofidis Fapados Kölcsön törlesztőrészleteit csekken vagy készpénzben is befizetheti az OTP bankfiókokban (11705008-29910434). Ekkor a számlaértesítőhöz kapcsolva küldünk egy, a törlesztéshez szükséges csekket. A csekkes és készpénzes fizetés sajátosságai miatt ekkor a havi törlesztőrészlet 1345 forinttal magasabb a többi (kényelmesebb) fizetési módhoz képest.

Forint alapú a kölcsön?

A Cofidis kizárólag forint alapú fogyasztói kölcsönöket nyújt, így árfolyamkockázat nem merül fel.

Változik a törlesztő részlet?

A Hitelkamat a 2019. március hó 1. napjától igényelt Cofidis Fapados Kölcsön hitelszerződések esetében fix, így a törlesztőrészlet sem változik. Az ezt megelőzően kötött Fapados Kölcsönök kamata a tizenkét hónapos BUBOR-hoz mint referenciakamathoz kötött, és 12 hónapos kamatperiódusokra rögzítésre kerül. A kamatperiódusok január 1. napjától december 31. napjáig tartanak. A referencia kamatláb módosulása miatti kamatláb módosítást a Cofidis a módosítás hatályba lépését megelőzően a honlapján hirdetményben teszi közzé. A referencia-kamatláb módosulása a havi törlesztőrészlet összegét befolyásolja (a referenciakamat változásától függően növeli vagy csökkenti annak összegét), a futamidő változatlanul hagyása mellett.

A Cofidis továbbá a H2F elnevezésű, a Magyar Nemzeti Bank honlapján közzétett kamatfelár-változtatási mutatót alkalmazza. A mutató alkalmazása esetén olyan bankrendszert érintő, bankoktól független működési költséget (új fiskális teher) lehet figyelembe venni, amely 2014. december 31-t követően jelentkezik vagy emelkedik meg. A kamatfelár-változtatásra a kölcsönszerződés megkötésének ügyleti évét követő január 1-ét követő harmadik és hatodik január 1-én kerül sor, a harmadik és hatodik január 1-ét megelőző április 1-i mutató alapján.

Megnézem, hogy megkaphatom-e Tanácsadóval beszélek