H-K-CS-P: 8-18 | SZE: 8-20 06 30 510 4444

Rendkívüli közlemény

Tisztelt Érdeklődők!

A fogyasztási hitelezésre vonatkozó kormányzati intézkedések részletszabályait és hatását a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe jelenleg elemzi. A jelenlegi bizonytalan jogszabályi környezetben az új hitelek igénylését felfüggesztettük, részletes tájékoztatást nyitóoldalunkon találnak.

Üdvözlettel:
Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Fapados Kölcsön kalkulátor

Átmenetileg nem elérhető.

Előnyök

Alacsony kamat, magas hitelösszeg, online ügyintézés!

 • Szabad felhasználású személyi kölcsön
 • Fix kamatozás a futamidő végéig, már évi 6,69% kamattól *
 • alacsony, 7,90%-os referencia THM-mel
 • A plusz szolgáltatásokért csak azoknak kell fizetniük, akik azokra valóban igényt tartanak
 • Nem kell számlát nyitnia nálunk, mert nálunk elég, ha már máshol van saját névre szóló bankszámlája
 • Nem kell jövedelmét hozzánk utalnia
 • 10 000 000 Ft-ig igényelhető
 • Gyors hitel-előminősítés
 • Azok a KHR (BAR) listások is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat
Kinek ajánljuk?
 • akinek csak a kölcsönre van szüksége, extra szolgáltatások igénybevétele nélkül
 • akinek van email címe, és szereti a pénzügyeit online intézni
 • aki számláit átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeti
 • aki általában nem papíralapú, hanem elektronikus számlát és értesítőket kér
 • akinek a rendszeres havi jövedelme legalább nettó 130.000 Ft
 • akinek vagy legalább 3 hónapos munkaviszonya van, vagy nyugdíjas, vagy egyéni vállalkozóként legalább 2 éve megkezdte a tevékenységét
 • aki betöltötte a 18. életévét
 • akinek van állandó magyarországi lakcíme
 • 5 000 000 Ft feletti kölcsönösszeg esetén társigénylő bevonása szükséges

FAPADOS KÖLCSÖN IGÉNYLÉSÉNEK MENETE

Személyi Kölcsön előzetes kalkuláció

Előzetes kalkuláció

Számoljon velünk!

Előminősítés személyi kölcsönhöz

Előminősítés és szerződés elolvasása

Igény szerint

Kérjük, nézze meg személyi kölcsönünk alapfeltételeit, majd amennyiben megfelel a követelményeknek, töltse ki az online előminősítést, és nyomtassa ki vagy várja meg, míg postán kiküldjük a szerződést!
Indítom az előminősítést!

Az előminősítés végén kérjük, döntse el az alábbi Szerződéskötés menete pont alapján, hogy személyes, vagy videós beazonosítást választ a hiteligényléshez és hogyan szeretné aláírni a szerződését.

Beazonosítás – videós vagy személyes
 • Amennyiben videós azonosítást szeretne, töltse le vagy kérje e-mailben a szerződését.
 • Ha személyes azonosítást választ, akkor töltse le, kérje e-mailben vagy postán a szerződést.
Aláírás – elektronikus vagy papír alapú
 • Videós azonosítás esetén lehetősége van teljesen online, papírmentesen intézni a hiteligénylést elektronikus aláírással*. Ebben az esetben ne nyomtassa ki a szerződést, csak figyelmesen olvassa el.
 • Amennyiben papíralapú aláírást választ, akár személyes, akár videós azonosítással, kérjük, nézze át az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat, és ezt követően ezeket nyomtassa ki. Kérjük, a többi tájékoztatót is figyelmesen olvassa át.

* Elektronikus aláírásra nincs mód társigénylő bevonása, illetve biztosítás kötése esetén

Visszaigazolás

Szerződéskötés menete

Válasszon a három lehetőség közül

Amennyiben megtörtént az előminősítés, Önnek már csak azt kell eldöntenie, milyen formában szeretné intézni a hitelfelvételt.

Mi az alábbi három opciót kínáljuk:

1

TELJESEN ONLINE HITELFELVÉTEL

Videós azonosítás elektronikus aláírással

A videós azonosítás és elektronikus aláírás felgyorsítja és egyszerűbbé teszi a sikeres előminősítést követő hiteligénylési folyamatot. Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresnie a video.cofidis.hu weboldalt.

Az ügyintézés az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával, majd egy regisztrációs lap kitöltésével indul. Ezt követően ügyintézőnk fogadja videóhívását. A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében bármikor (hétköznap 8-20 óra között).

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Videós azonosítás elvégzése

Ezután következik a dokumentumok (pl. munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat összes oldala) feltöltése az applikáció segítségével. Ha minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött, akkor további teendője a hiteligénylésével kapcsolatban ezen a ponton nincs.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben az hitelkérelme állapotáról. Pozitív hitelbírálatot követően feltöltjük az video.cofidis.hu weboldalra a szerződést, melyet figyelmesen olvasson el, és írja alá szerződésszámával, regisztrációs és sms aláírási kódjával 3 napon belül.

Ha Ön sikeresen aláírta a szerződést, akkor a Cofidis is aláírja azt, melyről e-mailben értesítjük küldünk el Önnek. Kérjük, az aláírt szerződést mentse le az applikációból, majd hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


További információ az online aláírás folyamatáról

2

VIDEÓS AZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Amennyiben nincs lehetősége letölteni applikációnkat, de szeretne a személyes beazonosítástól gyorsabb és egyszerűbb hitelfelvételt, akkor válassza a videós azonosítást papír alapú aláírással.

A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében (hétköznap 8-20 óra között), amikor minden szükséges okmány a rendelkezésére áll.

Az ügyintézés egy regisztrációs lap kitöltésével indul a lenti gombra kattintva. Ezt követően ügyintézőnk fogadja hívását.

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Szerződés aláírás és bemutatás
 7. Videós azonosítás elvégzése

A videós beszélgetést követően lehetősége nyílik a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok online feltöltésére. Ha Ön minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött a hiteligényléshez (aláírt A, B, C nyomtatvány, jövedelemigazolás, bankszámlakivonat összes oldala és egyéb dokumentumok), akkor tudja bírálati osztályunk elkezdeni kérelme elbírálását.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben hitelkérelme állapotáról. A sikeres dokumentum-feltöltésről is tájékoztatjuk, kérjük, ezt követően postázza a Cofidis részére az Ön által aláírt A, B, C nyomtatványokat.

A feltöltött dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


Indítom a videós azonosítást! Megnézem az oktatóvideót

3

SZEMÉLYES BEAZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Ha Ön a személyes beazonosítást választja, akkor kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Önnek annyi a teendője, ha letöltéssel, vagy e-mailben kérte a szerződéscsomagot, hogy az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat nyomtassa ki, a többi tájékoztatót pedig figyelmesen olvassa át.

Fontos, hogy a dokumentumokat ne írja alá, ne dátumozza, ne írjon bele, várja meg kollégánk jelentkezését, akivel közösen fogják átnézni a szerződéscsomagot. A szerződést is a hitelközvetítő partnerünk jelenlétében kell aláírnia, aki utána átveszi Öntől a teljes szerződéscsomagot.

A visszaérkezett dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK