Válassz te is hiteles munkahelyet!

Közösen építkezünk. Hiszünk benne, hogy akkor lehetük igazán sikeresek, ha hitelesek tudunk maradni, és ezt tudjuk közvetíteni a minket körülvevő közösség felé is. Ha a piac jelentős, folyamatos innovációra törekvő szereplőjeként nyitottak maradunk ügyfeleink és munkatársaink visszajelzésire. Ha olyan szakemberek erősítik a csapatunkat, akiket inspirál a munkájuk, fejlődni szeretnének és egyetértenek abban, hogy egymást erősítve többre lehetünk képesek. Ha együtt az online hitelek valódi specialistái lehetünk.

Ismerj meg minket. Találd meg nálunk a legjobb önmagad!

Miért dolgozz velünk?

Team
Összetartó csapat

Kíváncsiak vagyunk Rád. Munkatársaink a legkülönfélébb tapasztalatokkal, kompetenciákkal és személyiséggel érkeznek hozzánk, de mindenkivel megtaláljuk a közös hangot. Segítjük egymást és tanulunk egymástól – a szakmai fórumokon túl a közös programok, a csapatreggelik és a nagy csocsómeccsek is alkalmat teremtenek arra, hogy együtt legyünk a legkülönfélébb helyzetekben.

Team
Szakmai fejlődés

Együtt növekszünk. Egyéni képzési tervvel támogatjuk elhivatottságodat, segítő kezet nyújtunk a szakmai és individuális fejlődésedhez, hogy jobban megismerd a szakmát, a szakterületed és önmagad, fejleszd készségeidet és elmélyíthesd tudásodat. Hiszünk benne, hogy a Te sikereidre épülnek majd vállalatunk sikerei is.

Team
Modern környezet

Fontos, hogy mi vesz minket körül. Díjnyertes, „A” kategóriás, zöld irodaházunk stílusos és tágas tereiben munkatársaink az ergonomikus bútorok kényelmét élvezhetik, amelyet a nagyvárosi panoráma tesz még inspirálóbbá. Győződj meg róla te is!

Team
Kiegyensúlyozott hétköznapok

Tudjuk, hogy az élet nem csak a munkáról szól. Tiszteletben tartjuk a magadra, a családodra és a barátaidra fordított időt. Segítünk, hogy megteremtsd a munkád és a magánéleted közti egyensúlyt, hogy minden területen a legjobbat hozhasd ki önmagadból.

Team
Valódi segítség

Odafigyelünk a körülöttünk élőkre. Társadalmi felelősségvállalási programjainkat mindig az érintettek bevonásával tervezzük, hogy valós segítséget nyújthassunk a rászorulóknak. Kapcsolódj be, hogy együtt még többet tehessünk a jó ügyért.

Nyitott pozíciók

Marketing munkatárs

Jó hangulatú csapatunk új tagját keressük marketing munkatárs munkakörbe.
Munkavégzés helye: Nyíregyháza vagy Budapest
Típus: teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Kockázatelemző munkatárs

Jó hangulatú csapatunk új tagját keressük kockázatelemző munkatárs munkakörbe.
Munkavégzés helye: Nyíregyháza vagy Budapest
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Telefonos értékesítési munkatárs

Jó hangulatú csapatunk új tagját keressük telefonos értékesítési munkatárs munkakörbe.
Munkavégzés helye: Nyíregyháza
Típus: Teljes munkaidő (beosztás változó munkakezdéssel reggel 8:00 és 20:00 közötti intervallumban)
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Facility-menedzsment munkatárs

Jó hangulatú csapatunk új tagját keressük facility-menedzsment munkatárs munkakörbe.
Munkavégzés helye: Budapest
Típus: teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS
Nem találtad meg a pozíciót amit keresel, de szívesen dolgoznál velünk? Küldd el a CV-d e-mailben a keresett pozíció vagy szakterület megjelölésével és elmentjük adatbázisunkba!