Válassz te is hiteles munkahelyet!

Közösen építkezünk. Hiszünk benne, hogy akkor lehetük igazán sikeresek, ha hitelesek tudunk maradni, és ezt tudjuk közvetíteni a minket körülvevő közösség felé is. Ha a piac jelentős, folyamatos innovációra törekvő szereplőjeként nyitottak maradunk ügyfeleink és munkatársaink visszajelzésire. Ha olyan szakemberek erősítik a csapatunkat, akiket inspirál a munkájuk, fejlődni szeretnének és egyetértenek abban, hogy egymást erősítve többre lehetünk képesek. Ha együtt az online hitelek valódi specialistái lehetünk.

Ismerj meg minket. Találd meg nálunk a legjobb önmagad!

Miért dolgozz velünk?

Team
Összetartó csapat

Kíváncsiak vagyunk Rád. Munkatársaink a legkülönfélébb tapasztalatokkal, kompetenciákkal és személyiséggel érkeznek hozzánk, de mindenkivel megtaláljuk a közös hangot. Segítjük egymást és tanulunk egymástól – a szakmai fórumokon túl a közös programok, a csapatreggelik és a nagy csocsómeccsek is alkalmat teremtenek arra, hogy együtt legyünk a legkülönfélébb helyzetekben.

Team
Szakmai fejlődés

Együtt növekszünk. Egyéni képzési tervvel támogatjuk elhivatottságodat, segítő kezet nyújtunk a szakmai és individuális fejlődésedhez, hogy jobban megismerd a szakmát, a szakterületed és önmagad, fejleszd készségeidet és elmélyíthesd tudásodat. Hiszünk benne, hogy a Te sikereidre épülnek majd vállalatunk sikerei is.

Team
Modern környezet

Fontos, hogy mi vesz minket körül. Díjnyertes, „A” kategóriás, zöld irodaházunk stílusos és tágas tereiben munkatársaink az ergonomikus bútorok kényelmét élvezhetik, amelyet a nagyvárosi panoráma tesz még inspirálóbbá. Győződj meg róla te is!

Team
Kiegyensúlyozott hétköznapok

Tudjuk, hogy az élet nem csak a munkáról szól. Tiszteletben tartjuk a magadra, a családodra és a barátaidra fordított időt. Segítünk, hogy megteremtsd a munkád és a magánéleted közti egyensúlyt, hogy minden területen a legjobbat hozhasd ki önmagadból.

Team
Valódi segítség

Odafigyelünk a körülöttünk élőkre. Társadalmi felelősségvállalási programjainkat mindig az érintettek bevonásával tervezzük, hogy valós segítséget nyújthassunk a rászorulóknak. Kapcsolódj be, hogy együtt még többet tehessünk a jó ügyért.

Nyitott pozíciók

Követeléskezelési tanácsadó

Kiváló, lényegre törő kommunikációs és tárgyalási készséggel rendelkező jelentkezőket várunk, akik telefonon tartják a kapcsolatot a késedelemmel rendelkező ügyfelekkel.
Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Telefonos értékesítési munkatárs

Telefonos értékesítési csapatunkba keressük jó kommunikációs készséggel rendelkező, ügyfélorientált, értékesítésű szemléletű munkatársainkat.
Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Hitelbírálati munkatárs

Hitelbírálati csapatunkba keresünk precízen és pontosan dolgozó kollégát pénzintézeti tapasztalattal.
Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Területi képviselő - Budapest

Keressük áruhitel finanszírozásban jártas leendő kollégánkat Budapestre, területi képviselői csapatunkba.
Munkavégzés helye: Budapest és környéke
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Hitelbírálati munkatárs gépjármű finanszírozási területre

Gépjármű hitelbírálati csapatunkba keresünk releváns tapasztalattal rendelkező munkatársat
Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület
Típus: Heti 40 órás munkavégzés, havonta 2-3 alkalommal délutános beosztás, és 1 szombati vagy vasárnapi munkanap
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Területi képviselő - Pécs

Minimum 3 éves releváns értékesítési partnerkezelési tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresünk Pécs és környéke régióba
Munkavégzés helye: Pécs és környéke
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

Portfolió kontroller/BI munkatársat keres

Kontrolling csoportunkba keresünk már tapasztalt portfolio kontrollert, angol és/vagy francia nyelvtudással.
Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület
Típus: Teljes munkaidő
ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS
Nem találtad meg a pozíciót amit keresel, de szívesen dolgoznál velünk? Küldd el a CV-d e-mailben a keresett pozíció vagy szakterület megjelölésével és elmentjük adatbázisunkba!