H-K-CS-P: 8-18 | SZE: 8-20 06 30 510 4444

Rendkívüli közlemény

Tisztelt Érdeklődők!

A fogyasztási hitelezésre vonatkozó kormányzati intézkedések részletszabályait és hatását a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe jelenleg elemzi. A jelenlegi bizonytalan jogszabályi környezetben az új hitelek igénylését felfüggesztettük, részletes tájékoztatást nyitóoldalunkon találnak.

Üdvözlettel:
Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Adósságrendező Hitel kalkulátor

Átmenetileg nem elérhető.

ADÓSSÁGRENDEZŐ HITEL

Szeretné csökkenteni kölcsöneinek törlesztőrészletét? Spóroljon havi 19 000 Ft-ot*, ráadásul egyszerűbbé válhat az élete, hiszen több törlesztőrészlet helyett csak egyet kell fizetnie.

Adósságrendező Hitelünkkel bármilyen nem jelzálog alapú hitelét kiválthatja, legyen szó akár személyi kölcsönről, gépjárműhitelről, áruhitelről, hitelkártyáról, folyószámlahitelről vagy egyéb más hitelről.

A hitelkiváltás előtt tájékozódjon az ÁSZF-ből is!


* 2019-ben ügyfeleink havi törlesztőrészlete a hitelkiváltást követően átlagosan 19 709 Ft-tal csökkent.


Előnyök

 • Már egyetlen hitel kiváltását is érdemes megfontolnia, ha szeretné csökkenteni túl magas havi törlesztőrészletét
 • Több hitel esetén egyszerűsödik az ügyintézés is, hiszen csak egy helyre kell fizetnie
 • 100% online, papírmentes hitelfelvétel
 • A hitelkiváltáshoz szükséges összegen felül szabadon felhasználható kölcsönrészt is igényelhet
 • Nem kell nálunk bankszámlát nyitnia
 • Nem kell hozzánk utaltatni fizetését
 • Forint alapú

Kinek ajánljuk?

 • Adósságrendező Hitelünket azoknak ajánljuk, akik jelenleg több nem jelzálog alapú, magas törlesztőrészletű hitelt fizetnek, és szeretnék havi kiadásaikat csökkenteni egyetlen befizetéssel.
 • Akik a hitelkiváltáson kívül további szabadon felhasználható összeget szeretnének
 • Akiknek a rendszeres havi jövedelme legalább nettó 80 000 Ft
 • Aki igénylőként nem szerepelnek aktív adósként a negatív KHR-listán

adósságrendező hitel igénylésének menete

szükséges információk beszerzése

sZükséges információk beszerzése

Gyűjtsön be információt a kiváltandó hitelről (hitel típusa, szerződés száma, fennálló tartozás összege)! Készítse elő hitelszerződését, egyenlegközlőjét, esetleg sms-t, amit bankjától kap.

előminősítés

előminősítés

Használja a hitelkalkulátort! Kérjük, nézze meg termékünk alapfeltételeit, s ha megfelel a követelményeknek, kérjen visszahívást! Amennyiben minden adat pontosan rendelkezésére áll, kollégáink percek alatt elvégzik az előzetes bírálatot, és postán kiküldik Önnek a szerződéscsomagot.

készítse össze a dokumentumokat!

Készítse össze a dokumentumokat!

Az adatok ellenőrzésével és javításával kérjük, várja meg hitelközvetítő partnerünket! Szerezze be, illetve fénymásolja le a szükséges dokumentumokat!

személyes beazonositás

személyes beazonositás

Hitelközvetítő partnerünk hamarosan keresni fogja Önt telefonon. Az iratok átvétele során elvégzik az Ön személyes beazonosítását, amihez kérjük, készítse elő személyazonosító iratait!

szerződéscsomag átadása

szerződéscsomag átadása

Hitelközvetítő partnerünk hamarosan felkeresi Önt személyesen, hogy átvegye Öntől a teljes szerződéscsomagot. A szerződést a hitelközvetítő partnerünk jelenlétében kell aláírni! Valamint csatolni kell az előzetes bírálatkor kollégánkkal egyeztetett, kiváltandó hiteleire vonatkozó dokumentumot!

végleges bírálat

végleges bírálat

Elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük. Pozitív végleges bírálatot követően két munkanapon belül utaljuk a jóváhagyott összeget a kiváltandó hitelszámlákra, illetve – amennyiben igényelt – a szabad felhasználású összeget a saját számlájára.

UTALÁS UTÁNI TEENDŐ

UTALÁS UTÁNI TEENDŐ

Amennyiben Ön hitelkártya-, bevásárlókártya, illetve folyószámla hitelkeret szerződést is kiváltott, és nyilatkozatában ezt engedélyezi, társaságunk ellenőrzi ezek lezárását a KHR rendszerben. Ellenkező esetben az ezen kölcsönök lezárásáról szóló igazolást Önnek kell elküldenie részünkre a folyósítást követő 90 napon belül!