Autóhitel helyett: autóvásárlás Fapados Kölcsönnel!

Nagyértékű gépjárművek ideális finanszírozása Cofidis Fapados Kölcsönnel!

Ha Ön több mllió forint értékben szeretne autót vagy egyéb járművet venni, így a vásárláskor érdemes elgondolkoznia azon, hogy mindezt a Cofidis által nyújtott Fapados Kölcsön - amely felhasználási célhoz nem kötött kölcsön, így akár autóvásárlásra, illetve az autóvásárláshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások igénybevételére is alkalmas - segítségével tegye meg. Ugyanis ebben az árkategóriában, ebben a konstrukcióban kedvező kamatozással és rugalmas futamidővel tudunk segíteni a céljai megvalósításában egészen 5 000 000 forintos kölcsönösszegig. Mivel nem klasszikus autóhitelről, hanem egy személyi kölcsönről van szó, ezért akár az autó teljes vételárát, illetve egyéb kapcsolódó költséget is kifizetheti a kölcsönből! Sőt, mivel az autó nem képezi a kölcsön fedezetét, ezért autójával mindenféle korlátozástól mentesen rendelkezhet.

Számoljon a kalkulátorunkkal, és töltse ki az előzetes hitelbírálati űrlapot, hogy 10 perc alatt megtudja, mekkora összegre hitelképes!

FAPADOS KÖLCSÖN Alacsony THM számlanyitás és bankváltás nélkül!

Hitel összege: 800000 Ft
-
+
Min: 800 000 Ft
Max: 5 000 000 Ft
Futamidő: 24 hónap
-
+
Min: 24 hónap
Max: 72-96 hónap
netrisk pink not
Törlesztő összeg:
00 000 Ft/hó
THM:
00,00%
Kamat: 00,00%
A hitel teljes díja: 0 000 000 Ft
A fizetendő teljes összeg: 0 000 000 Ft
THM: 6,90%-19,90% Csekkes és készpénzes befizetéseknél +1000 forintot számítunk fel.

Igénylés menete - a Fapados Kölcsönhöz

1. Előzetes kalkuláció
Használja a hitelkalkulátort, és kattintson az Előzetes hitelbírálat gombra!
2. Előminősítés
Kérjük nézze meg termékünk alapfeltételeit, majd amennyiben megfelel a követelményeknek, töltse ki az online előminősítést, és nyomtassa ki vagy várja meg, míg postán kiküldjük a szerződést!
3. Visszaigazolás
Kérjük, igazolja vissza e-mail címét, a kapott linkre kattintva, melyet elküldtünk az Ön által megadott e-mail címre. A végleges bírálatot akkor tudjuk elvégezni, ha az Ön részéről a visszaigazolás megtörtént.
4. Készítse össze a dokumentumokat!
Az adatok ellenőrzésével és javításával kérjük, várja meg hitelközvetítő partnerünket! Szerezze be, illetve fénymásolja le a szükséges dokumentumokat!
5. Személyes beazonosítás
Hitelközvetítő partnerünk hamarosan keresni fogja Önt telefonon. Az iratok átvétele során elvégzik az Ön személyes beazonosítását, amihez kérjük, készítse elő személyazonosító iratait!
6. Szerződéscsomag átadása
Hitelközvetítő partnerünk hamarosan felkeresi Önt személyesen, hogy átvegye Öntől a teljes szerződéscsomagot. A szerződést a hitelközvetítő partnerünk jelenlétében kell aláírni!
7. Végleges bírálat
A visszaérkezett dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük. Pozitív végleges bírálatot követően két munkanapon belül számlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.

Fapados Kölcsön

A Fapados Kölcsön egy olyan egyedülálló konstrukció, amely azok számára a legkedvezőbb, akiknek csak a kölcsönre van szükségük különböző extra szolgáltatások igénybevétele nélkül. A plusz szolgáltatásokért - a fapados légitársaságok működéséhez hasonlóan - csak azoknak kell fizetniük, akik azokra valóban igényt tartanak. Így, ha Ön szabad felhasználású hitelt igényelne 800 000 és 5 000 000 forint között, pénzügyeit nem szereti túlbonyolítani, és azokat szinte mindig online intézi, akkor Önnek ideális választás az alacsony THM-mel igényelhető Fapados Kölcsön.

Kapcsolódó Dokumentumok

A HITELBIZTOSÍTÁS ELŐNYEI

  • A biztosító átvállalja az időszaki, vagy teljes törlesztést
  • Választása szerint csak halálesetre, vagy munkanélküliség, munkaképesség csökkenés és keresőképtelenség esetére is
  • Meglévő vagy új hitelhez is igényelhető
  • Meglévő ügyfelünkként igényelje ügyfélszolgálatunkon!