H-P: 8-20 | Szombat: 8-14 06 30 510 4444

Ismerje meg a videós azonosítás szolgáltatásunkat!

Mit kell tudni a videós azonosításról?

A videós azonosítással felgyorsíthatja a sikeres előminősítést követő hiteligénylési folyamatot. A videós azonosítást Ön kezdeményezheti weboldalunkon a szolgáltatás nyitvatartási idején belül bármikor, amikor úgy gondolja, hogy minden szükséges dokumentum rendelkezésére áll. Az indítást követően egy rövid regisztrációs adatlap kitöltését követően ügyintézőnk fogadja hívását.
A videós beszélgetést követően lehetősége nyílik a hitelbírálathoz beküldendő dokumentumok online felöltésére. Ezt követően történik a végleges bírálat és finanszírozás. A sikeres dokumentum-feltöltést követően Önnek az összes dokumentumot postai úton is vissza kell küldenie a Cofidis részére.

A videós azonosítás hétköznap 8 és 20 óra között érhető el.
A TECHNIKAI FELTÉTELEKÉRT KATTINTSON!

Mit készítsen össze?

Videós azonosítás menete

OLVASSA EL A SZERZŐDÉST! Kérjük, figyelmesen olvassa el és őrizze meg a következő tájékoztatókat:
- ”D” Általános Szerződési Feltételek
- ”E” Általános Biztosítási Feltételek, Biztosítási és Ügyféltájékoztató
- ”F” Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól
- ”G” KHR tájékoztató
KÉSZÍTSE ELŐ A DOKUMENTUMOKAT! Kérjük, ellenőrizze adatait a következő dokumentumokon, majd készítse össze őket:
- ”A”Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően
- ”B” Kölcsönszerződés
- ”C” Ügyfélnyilatkozatok
INDÍTSA A VIDEÓS AZONOSÍTÁST! INDÍTOM A VIDEÓS AZONOSÍTÁST!
ADJA MEG AZ ADATAIT A BELÉPÉSHEZ! Kérjük, adja meg a videós azonosítás megkezdéséhez szükséges adatokat:
- Név
- Születési dátum
- Telefonszám
- E-mail cím
- Szerződésszám
- Személyazonosságot igazoló okmány száma
- Lakcímkártya száma
Az adatok megadásával sikeresen regisztrálja magát szolgáltatásunkra, melyről e-mailben is megerősítést küldünk.
TECHNIKAI FELTÉTELEK ELLENŐRZÉSE Az ”Ügyintézés indítása” gombra kattintva a rendszer automatikusan ellenőrzi a technikai feltételeket, illetve Önnek aktiválnia kell a kamera, mikrofon, hangszóró funkciókat készülékén.
VIDEÓS AZONOSÍTÁS A videós azonosítás során ügyintézőnk személyazonosságot igazoló okmánya és lakcímkártyája segítségével elvégzi a beazonosítást, illetve jelenlétében megtörténik a szerződés aláírás. Önnek majd nyilatkoznia kell, hogy vállalja e a videós azonosítást, arról a szükséges tájékoztatást megkapta. Az Ön választása szerint SMS-ben, vagy emailben kapni fog egy egyedi kódot, amit a beszélgetés alatt be kell írnia a webfelületen, vagy be kell mondania az operátornak.
DOKUMENTUMOK FELTÖLTÉSE Sikeres azonosítást követően lehetősége nyílik a beküldendő dokumentumok online felöltésére. Az online feltöltést megkezdheti a videós azonosítást követően azonnal vagy egy későbbi időpontban a video.cofidis.hu oldalon a ”Dokumentumok feltöltése” gombra kattintva. A dokumentum feltöltést ebben a menüpontban bármikor folytathatja a szerződésszám és az e-mailben kapott azonosító kód megadását követően.
VÉGLEGES BÍRÁLAT ÉS HITELÖSSZEG UTALÁSA A dokumentumok Cofidishez történő beérkezését követően történik meg a végleges hitelbírálat, amelynek a kimeneteléről minden esetben értesítjük Önt.

Fontos tudnivalók a videós azonosításról

Honnan tudom, hogy hány ügyfél várakozik előttem?
 • A technikai ellenőrzést követően Önt az online ügyfélváróba irányítjuk, mindaddig ameddig ügyintézőnk fogadja a hívását. Az ügyfélváróban látható óra alatt látható szám az Ön előtt várakozó ügyfelek számát jelöli. Amennyiben az óra alatt nem látható szám, Ön a soron következő ügyfél.
Van-e lehetőség visszahívás kérésére?
 • Amennyiben úgy ítéli meg, hogy sokan várakoznak Ön előtt, akkor kérjen visszahívást, ügyintézőnk munkaidőn belül, egy későbbi időpontban visszahívja.
Mi történik a videós beazonosítás során történt felvétellel?
 • A felvételt sikeres azonosítás és pozitív hitelbírálat esetén 8 évig zárt informatikai rendszerben tároljuk. Negatív hitelbírálat esetén a felvételek a bírálati eredménytől számított 8. napon törlésre kerülnek a rendszerből.
Mi történik az online feltöltött dokumentumokkal?
 • A feltöltött dokumentumok alapján a bírálat megkezdi a dokumentumok ellenőrzését. Pozitív hitelbírálat esetén az online dokumentumok az egyéb papír alapú dokumentumokkal együttesen archiválásra kerülnek. Negatív hitelbírálat esetén a feltöltött dokumentumok a bírálati eredménytől számított 8. napon törlésre kerülnek.
Milyen eszközök, technikai feltételek szükségesek a videós azonosításhoz?
 • A videós azonosítást internetkapcsolattal, videó kamerával, mikrofonnal, hangszóróval rendelkező személyi számítógépről, tabletről vagy okostelefonról lehet kezdeményezni. Okoseszközök tekintetében a szolgáltatás Android készülékekről érhető el (kivéve iPad).

  Mobiltelefon vagy tablet esetén:
  - Android 5.0 vagy újabb rendszer
  - Mobilinternetnél stabilabb, otthoni internetkapcsolat
  - Minimum HD felbontású előlapi webkamera
  - Google Chrome, Internet Explorer (legfrissebb) vagy Firefox böngésző
  - iPad esetén Google Chrome böngésző (legfrissebb)

  Notebook és desktop számítógép esetén:
  - Windows 7 és újabb rendszerek
  - Szélessávú internet kapcsolat (legalább 2Mbit/1Mbit sávszélesség, mobilinternet nem megfelelő)
  - Minimum HD felbontású webkamera
  - Ajánlott böngészők: Google Chrome (friss verzió), Internet Explorer 11, Firefox (friss verzió)
Hogyan indítható el a videós azonosítás?
 • A videós azonosítás szolgáltatás elindítására Önnek mint ügyfélnek a videós ügyfélszolgálat nyitvatartási idején belül a https://video.cofidis.hu oldalon van lehetősége. A szolgáltatás elindításához semmilyen alkalmazás letöltésére nincs szükség, az indítást követően az Ön által alkalmazott böngészőben rögtön a regisztrációs oldalra irányítjuk.
Ki veheti igénybe a videós azonosítást?
 • Minden olyan természetes személy, akinek a hiteligénylése előzetesen pozitív elbírálásban részesült, aki a szerződéscsomagot pdf letöltéssel, e-mailben vagy postai úton kapta meg. Csak a saját nevükben eljáró igénylőket tudjuk videós szolgáltatással beazonosítani.
Mit készítsen össze?
 • Kártyaformátumú személyazonosító igazolvány vagy vezetői engedély
 • Lakcímkártya
 • Jövedelemigazolás:
  - Munkabérből származó jövedelem esetén: munkáltatói igazolás
  - Nyugdíjból származó jövedelem esetén: nyugdíj éves elszámoló lap másolata
  - Rokkantsági ellátás esetén: a nyugdíj éves elszámoló lap másolata mellett szükség lesz/van a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított véglegesítéséről szóló határozat fénymásolatára.
  - 2 hónapnál nem régebbi fizetési számla (bankszámlakivonat) minden oldalának másolata (Fontos: Online bankból nyomtatott kivonat esetén csak teljes havi kivonatot fogadható/fogadunk el, tört havi számlatörténet nem megfelelő)
  - Amennyiben gyermek(ek) után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a MÁK-tól
  - Egyéb jövedelemigazolás: az egyéb jövedelem típusától függően az az igazolás lehet NAV által kiállított jövedelemigazolására alkalmas okirat fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.