Mekkora összegre van szüksége?
Maximum igényelhető: 9 000 000 Ft
100 000 Ft
1 M
2 M
3 M
4 M
5 M
6 M
7 M
8 M
9 M
10 000 000 Ft 10 M Ft
100 000 Ft
10 000 000 Ft
20 perces igénylés
Mekkora a havi nettó jövedelme?
Mi a kölcsön célja?
Felújítás,
építkezés
Hitelkiváltás
Gépjármű vásárlása
Váratlan kiadások
Termék vásárlása
Egyéb
AZON DOLGOZUNK, HOGY VÁLSÁGHELYZETBEN IS MEGKÖNNYÍTSÜK ÜGYFELEINK HELYZETÉT
Rendkívüli közlemények
Új díjösszegek
Számlamagyarázó
Minden, amit a számlakivonatokról tudni érdemes.
Tudástár Ügyfeleinknek
Kérdése van meglévő hitelével kapcsolatban?
RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYEK

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy új székhelyünk 2024. április 29-től az 1134 Budapest, Váci út 23-27. sz. lesz, és ezzel egyidejűleg az 1133 Budapest, Váci út 96-98. sz. alatti személyes ügyfélszolgálatunk is az 1134 Budapest, Váci út 23-27. sz. alá költözik. Új személyes ügyfélszolgálatunk és telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége és ügyfélfogadási rendje a https://www.cofidis.hu/kapcsolat menüponton belül az Elérhetőségek alpont alatt megtalálható.

Megértésüket köszönjük!

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYEK

Tisztelt Ügyfelünk!

Fontos számunkra ügyfeleink adatainak biztonsága, ezért 2024. március 18-tól a Cofidis Ügyfélkapu használatához új, erős hitelesítéssel történő ügyfélazonosítás kerül bevezetésre. A Cofidis Ügyfélkapuba történő belépéshez minden esetben új regisztrációra és a mobilapplikáció letöltésére lesz szükség. Az új regisztrációval egy még biztonságosabb azonosítási folyamat védi a személyes és a pénzügyi tranzakciókhoz kapcsolódó adatait.

A változás részleteiről és az új regisztrációs folyamatról tájékoztatást küldünk, illetve március 18-tól minden információt megtalál az Ügyfélkapu aloldalon. Kérjük, a Cofidis Ügyfélkapu zavartalan használata érdekében március 18-a után végezze el a regisztrációt!

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYEK

Tisztelt Ügyfelünk!

Budapest, 2024. február 23.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Cofidis Magyarországi Fióktelepe 2024. április 1-jei hatállyal, a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, 2023. évi éves fogyasztói árindex növekedésének mértékével, 17,6%-kal emeli valamennyi személyi kölcsön, áruhitel, gépjármű lízing és hitel terméke esetében a tételesen meghatározott díjakat.

A díjak az Üzletszabályzat 10.2-10.4 pontjai és az egyes Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint kerülnek módosításra, amely módosítást a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény teszi lehetővé.

Az új díjösszegeket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe 2024. április 1-től alkalmazza.

A százalékosan megadott díjtételek továbbra is változás nélkül kerülnek felszámításra.

Az új díjakról az alábbi weboldalon tud tájékozódni:

https://www.cofidis.hu/index

A módosítás csak a fenti díjtételek összegét érinti,a havi törlesztőrészlet összege, a törlesztőrészletek száma és a törlesztés gyakorisága ez által nem változik!

Hirdetmény letöltése:

https://www.cofidis.hu/media/inflacios-dijemeles-tajekoztato-2024.pdf

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYEK

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Cofidis Magyarországi Fióktelepe 2023. április 1-jei hatállyal, a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, 2022. évi éves fogyasztói árindex növekedésének mértékével, 14,5%-kal emeli valamennyi személyi kölcsön, áruhitel, gépjármű lízing és hitel terméke esetében a tételesen meghatározott díjakat. A havi törlesztőrészlet összege, a törlesztőrészletek száma és a törlesztés gyakorisága ez által, nem változik.

A díjak az Üzletszabályzat 10.2-10.4 pontjai és az egyes Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint kerülnek módosításra, amely módosítást a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény teszi lehetővé.

Az új díjösszegeket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe 2023. április 1-től alkalmazza. A százalékosan megadott díjtételek továbbra is változás nélkül kerülnek felszámításra.

Hirdetmény letöltése: https://www.cofidis.hu/media/inflacios-dijemeles-tajekoztato.pdf

Budapest, 2023. február 27.

Üdvözlettel,

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Tájékoztatás az OTP Bank Nyrt. által a Cofidis vezetett számlára készpénzbefizetés útján törlesztő ügyfelek részére

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk biztosítja ügyfelei részére, hogy a Cofidis OTP Banknál vezetett 11705008-29910434 számú számlaszámára készpénzben fizessék be az adott havi törlesztőrészlet összegét.

Ehhez kapcsolódóan tájékoztatni kívánjuk Önöket, hogy 2024. február 1-jétől az OTP Bank Nyrt. megváltoztatta a nem saját bankszámlára történő készpénzbefizetés feltételeit.

A nem saját számlára történő készpénzbefizetési tranzakciók továbbra is ingyenesek lesznek az OTP Bank 425 darab befizetős ATM hálózatán, amely folyamatosan bővül, jelenleg már minden OTP bankfiók mellett megtalálható, így az ügyfelek bankfióki várakozás nélkül, fióki nyitvatartási időn túl is, gyorsan és biztonságosan intézhetik befizetéseiket.

A nem saját számlára kezdeményezett fióki készpénzes befizetési tranzakciók esetén azonban az OTP Bank 2024. február 1-től befizetési díjat alkalmaz, amelynek összegéről kérjük, hogy érdeklődjenek az OTP Banknál. A felszámított díjat forintban kell megfizetni, amely kizárólag készpénzben teljesíthető a befizetési tranzakcióval egyidejűleg.

A fenti díj elkerülése érdekében javasoljuk, hogy válasszon más befizetési módot!

A legkényelmesebb fizetési mód a csoportos beszedési megbízás:
Adjon felhatalmazást számlavezető bankjának telefonon vagy netbankon keresztül!
A megbízáshoz a következő adatokat kell megadni:
Kedvezményezett neve: Cofidis Magyarországi Fióktelepe
Kedvezményezett azonosítója: A22196796T242
A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
A szerződésszámot megtalálja szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.

Teljesíthet állandó átutalási megbízással is:
Könnyen elintézheti a számlavezető bankjánál online vagy telefonon.
Az átutaláshoz az alábbi adatokra van szüksége:
Cofidis Magyarországi Fióktelepének számlaszáma: 16300000-03002235-90006400
A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
A szerződésszámot megtalálja szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.

Budapest, 2024. február 1.

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Ügyfeltájékoztató a visszaélésekkel szembeni védekezésről
TÁJÉKOZTATÁS AGRÁRVÁLLALKOZÁSOKAT ÉRINTŐ HITELTÖRLESZTÉSI MORATÓRIUM BEVEZETÉSÉRŐL - 2022

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hiteltörlesztési moratórium veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályainak bevezetéséről szóló 292/2022. (VIII. 8.) Korm. rendeletével hitelmoratóriumot tett elérhetővé az agrárvállalkozások részére.

A hitelmoratórium értelmében az adósnak a Cofidishez benyújtott kérelmére az adósnak a hitel-, kölcsön-, illetve pénzügyi lízingszerződésből (a továbbiakban együtt: szerződésből) eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettsége akként módosul, hogy az adós a szerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettsége teljesítésére 2022. szeptember 1-jétől fizetési haladékot kap. A fizetési moratórium 2023. december 31. napjáig tart.

Az adós ezen kérelem benyújtására akkor jogosult, ha a) növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások (TEÁOR: 01 és ÖVTJ: 01), erdőgazdálkodás (TEÁOR: 02 és ÖVTJ: 02), halászat, halgazdálkodás (TEÁOR: 03 és ÖVTJ: 03) szakágazatból származó 2021. évi – az eladott áruk beszerzési értéke nélkül számított – nettó árbevétele eléri a 2021. évi nettó árbevételének 50%-át, vagy b) a hitel célja megfelel az a) pont szerinti valamely szakágazatnak.

Ha Ön a fentiek szerinti adósnak minősül, kérelmét az agrárminiszter rendeletében meghatározott formában és tartalommal, 2022. szeptember 15-ig nyújthatja be a Cofidishez, amely határidő jogvesztő; ezt követően nem áll módunkban nyilatkozatát befogadni. A nyilatkozatot

 • személyesen teheti meg a 1132 Budapest, Váci út 96-98. szám alatt található bankfiókunkban, vagy
 • online formában, elektronikus aláírással ellátva.

A nyilatkozatot innen töltheti le: Nyilatkozat

Amennyiben nyilatkozatát elektronikus aláírással látta el, nyilatkozata a moratoriumigazolas@cofidis.hu email címre küldhető meg. Kérjük, ezen címre kizárólag elektronikus aláírással ellátott nyilatkozatát küldje a beérkező nyilatkozatok zökkenőmentes feldolgozása érdekében. Az elektronikus aláírás nem a beszkennelt, kézzel írott aláírást jelenti, hanem valamely hitelesítés szolgáltatást végző társaságnál – pl. Microsec Zrt., Netlock Kft. – előzetesen igényelt elektronikus aláírást.

A kitöltött, aláírt nyilatkozatot a vonatkozó jogszabályi előírások alapján nem áll módunkban telefonon, elektronikus aláírás nélkül e-mailen megküldve vagy postai úton elfogadni.

A nyilatkozat a határidőt követően nem módosítható, e tekintetben kizárólag a fizetési moratóriumból való kilépésre van lehetőség.

A rendelet rendelkezéseit a 2022. augusztus 31. napján fennálló szerződések alapján már folyósított kölcsönökre kell alkalmazni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben úgy nyilatkozik, hogy ki szeretne lépni a moratóriumból, ezt követően nem lesz lehetősége visszalépni. A kilépéshez kérjük, töltse ki a Kilépési nyilatkozatot és küldje vissza hozzánk postai úton vagy e-mailen a moratoriumigazolas@cofidis.hu címre.

Budapest, 2022. augusztus 15.

Üdvözlettel:

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

TÁJÉKOZTATÓ A FIZETÉSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL - 2022

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a hitelmoratórium jelenlegi szakasza 2022. július 31-ig tart mindazon adósok számára, akik a moratóriumban maradásra jogosultak voltak a 2020. évi CVII. törvény alapján, és erre irányuló nyilatkozatot tettek 2021. október 1-je és 31-e között.

Magyarország Kormánya ugyanakkor a hitelmoratóriumot meghosszabbította 2022. december 31-ig azon adósok számára, akik a veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvény 17. § a) pontja szerinti fizetési haladékra továbbra is jogosultak, azt jelenleg is igénybe veszik, és nyilatkozatot nyújtanak be arról, hogy a fizetési haladékot 2022. augusztus 1-jétől továbbra is igénybe kívánják venni.

A fentiekre tekintettel amennyiben Ön (vállalkozások esetében: vállalkozása) jelenleg, 2022. június hónapban él a hitelmoratóriummal, 2022. július 31-ig nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2022. augusztus 1-jétől) élni kíván vele.

A nyilatkozatot 2022. július 31-ig lehet benyújtani, ezt követően nem áll módunkban nyilatkozatát befogadni. A nyilatkozat benyújtásának határideje jogvesztő. A nyilatkozat a határidőt követően nem módosítható, e tekintetben kizárólag a fizetési moratóriumból való kilépésre van lehetőség.

A nyilatkozatot kizárólag a miniszterelnök kabinetfőnökének a hiteltörlesztési moratórium igénybevételéhez alkalmazandó kérelemről szóló 8/2022. (VI.20.) MK rendeletében meghatározott formában és tartalommal teheti meg személyesen a 1132 Budapest, Váci út 96-98. szám alatt található bankfiókunkban, vagy online formában, elektronikus aláírással ellátva, illetve a Cofidis Ügyfélkapu szolgáltatásunk használatával.

A nyilatkozatot innen töltheti le: Nyilatkozat

Amennyiben nyilatkozatát elektronikus aláírással látta el, ez esetben nyilatkozata megküldhető a moratoriumigazolas@cofidis.hu email címre is. Kérjük, ezen címre kizárólag elektronikus aláírással ellátott nyilatkozatát küldje a beérkező nyilatkozatok zökkenőmentes feldolgozása érdekében.

Az elektronikus aláírás nem a beszkennelt, kézzel írott aláírást jelenti, hanem valamely hitelesítés szolgáltatást végző társaságnál – pl. Microsec Zrt., Netlock Kft. – előzetesen igényelt elektronikus aláírást, az eSzemélyivel rendelkező ügyfeleink esetében az ehhez kapcsolódó díjmentes szolgáltatást (https://eszemelyi.hu/szolgaltatasok/#elektronikus-alairas), vagy kormányzati azonosítási szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink esetében az azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítés szolgáltatást (https://niszavdh.gov.hu/index). Az elektronikus aláírás digitális úton, kriptográfiai eszközökkel biztosítja az aláíró személyének azonosíthatóságát: a dokumentum szerkezetébe ágyazott kódolással vagy záradékkal (más kifejezéssel: digitális bélyegzővel), továbbá az aláírás ellenőrizhetőségét bárki számára biztosító elektronikus tanúsítvánnyal.

A kitöltött, aláírt nyilatkozatot a vonatkozó jogszabályi előírások alapján nem áll módunkban telefonon, elektronikus aláírás nélkül e-mailen megküldve vagy postai úton elfogadni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben úgy nyilatkozik, hogy ki szeretne lépni a moratóriumból, ezt követően nem lesz lehetősége visszalépni. A kilépéshez kérjük, töltse ki a Kilépési nyilatkozatot és küldje vissza hozzánk postai úton vagy e-mailen a moratoriumigazolas@cofidis.hu címre.

Budapest, 2022. június 21.

Üdvözlettel:

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

TÁJÉKOZTATÓ A FIZETÉSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL - 2021

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a hitelmoratórium jelenlegi szakasza általánosan valamennyi adós részére 2021. október 31-éig tart. Magyarország Kormánya ugyanakkor a hitelmoratóriumot az alábbiak szerint 2022. június 30-ig a lenti feltételeknek megfelelő adósok részére meghosszabbította.

A hitelmoratórium meghosszabbításában részt vehetnek a magánszemély adósok közül:

 • a nyugdíjasok: aki a kérelem benyújtásakor a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény 6. § (1) vagy (2) bekezdése szerint saját jogú nyugellátásban vagy hozzátartozói nyugellátásban részesül,
 • a gyermeket nevelők: aki a kérelem benyújtásakor
   1. életévét be nem töltött vér szerinti vagy örökbefogadott gyermeket tart el,
   1. életévét betöltött megváltozott munkaképességű vér szerinti vagy örökbefogadott gyermeket tart el, amennyiben az eltartott személy állapota legalább egy éve tart, vagy egy év alatt előreláthatóan nem szűnik meg,
  • a várandósság betöltött 12. hetét meghaladóan gyermeket vár,
 • a munkanélküliek: aki 2020. március 18-át követően legalább 30 napig a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 58. § (5) bekezdés d) pontja szerinti álláskereső (a továbbiakban: álláskereső) volt, vagy a kérelem benyújtásakor álláskeresőnek minősül,
 • a közfoglalkoztatottak: aki 2020. március 18-át követően a közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó, valamint egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CVI. törvény szerinti közfoglalkoztatóval közfoglalkoztatási jogviszonyban (a továbbiakban: közfoglalkoztatási jogviszony) állt, vagy a kérelem benyújtásakor közfoglalkoztatási jogviszonyban áll, vagy
 • aki a fenti feltételek valamelyikének megfelelő, a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény szerinti hozzátartozójával él közös háztartásban, valamint
 • azok, akiknek 2020. március 18-át követően a háztartásában a jövedelem tartósan csökkent.

A hitelmoratórium meghosszabbítása fogyasztónak jármű használatának céljából nyújtott pénzügyi lízingszerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettség vonatkozásában nem vehető igénybe.

A hitelmoratóriumban részt vehetnek továbbá azok a vállalkozások, amelyek tevékenységéből származó nettó árbevétele a kérelem benyújtását megelőző 18 hónapban legalább 25%-kal csökkent, valamint a vállalkozás 2020. március 18. és a kérelem benyújtásának napja közötti időszakban nem kötött kedvezményes gazdaságélénkítő hitel, illetve kölcsön felvételére vonatkozó új szerződést.

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben Ön (vállalkozások esetében: vállalkozása) jelenleg, 2021. szeptember hónapban él a hitelmoratóriummal, 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele. Amennyiben Ön (vállalkozások esetében: vállalkozása) a továbbiakban nem kíván élni a moratóriummal (nem kívánja a fizetési moratórium 2021. november 1-jétől történő fenntartását), úgy nincsen további tennivalója.

A nyilatkozatot október 1-je és október 31-e között lehet megtenni, sem ezt megelőzően, sem ezt követően nem áll módunkban nyilatkozatát befogadni. A nyilatkozat benyújtásának határideje jogvesztő, ezt követően Ön nem tud a moratórium fenntartásáról nyilatkozni. A nyilatkozat a határidőt követően nem módosítható, e tekintetben kizárólag a fizetési moratóriumból való kilépésre van lehetőség.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben úgy nyilatkozik, hogy ki szeretne lépni a moratóriumból, ezt követően nem lesz lehetősége visszalépni. A kilépéshez kérjük töltse ki a Kilépési nyilatkozatot és küldje vissza hozzánk postai úton vagy email-en a moratoriumigazolas@cofidis.hu címre.

Budapest, 2021. november 1.

Üdvözlettel:

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

TÁJÉKOZTATÓ A FIZETÉSI MORATÓRIUMRÓL - 2021

Tisztelt Ügyfelünk!

A Kormány 637/2020. (XII. 22.) számú rendeletével újabb fizetési moratóriumot (fizetési haladékot) rendelt el a 2020. március 18. napján huszonnégy órakor fennálló szerződések alapján már folyósított hitel-, kölcsön-, illetve lízingszerződések, valamint munkáltatói kölcsönök törlesztésére.

A fizetési moratórium 2021. január 1-jén automatikusan életbe lép és 2021. október 31-ig tart. A fizetési moratórium fennállása alatt lejáró szerződések 2021. október 31-ig meghosszabbodnak.

Mit tegyek, ha 2021-ben ugyanúgy élni szeretnék a fizetési haladékkal, mint 2020-ban?

 • Ha Ön 2020-ban már élt a moratórium lehetőségével, úgy NINCS további teendője.
 • Ez alól kivételnek számít, ha a 2020. decemberi törlesztőrészletét befizette és ezt követően nem tett a moratórium igénybevételére vonatkozó nyilatkozatot; ez esetben újra nyilatkoznia szükséges.

Szükséges újra jelezni a fizetési szándékom, ha ezt már 2020-ban megtettem?

 • NEM, ebben az esetben a Cofidis továbbra is tekinti, hogy Ön a szerződés szerinti törlesztését változatlanul, az eredeti szerződési feltételek szerint teljesíti.

Mi a teendőm, ha 2020-ban éltem a moratórium lehetőségével, de mostantól már fizetni szeretném a hitelem?

 • Önnek lehetősége van arra, hogy a szerződés szerinti törlesztését az eredeti szerződési feltételek szerint újra teljesítse, ezzel elkerülve a szerződés futamidejének további meghosszabbítását.
 • Ebben az esetben kérjük, jelezze szándékát a következő pontban részletezett módok valamelyikén.

Kell-e előtörlesztési díjat vagy szerződés módosítási díjat fizetnem, ha a felhalmozódott kamat- és díjtartozást vagy annak egy részét egyösszegben kívánom megfizetni?

 • Nem, amennyiben Ön jelzi azon szándékát, hogy a Fizetési moratóriumra tekintettel megállapított, annak során felhalmozódott kamat- és díjtartozását vagy annak egy részét egyösszegben meg kívánja fizetni, a Cofidis ezen összegek után a teljes vagy részleges előtörlesztésért, valamint a részleges előtörlesztés alapján szükségessé váló szerződésmódosításért díjat nem számít fel.

Fizethetek-e többet, mint az eredeti törlesztőrészletem, csökkentve ezzel a meghosszabbodott futamidőt?

 • Igen, amennyiben Ön jelzi azon szándékát, hogy a meghosszabbított futamidő mérséklése érdekében a meghatározott törlesztőrészlet összegnél – fogyasztónak minősülő adósok esetében a jövedelemarányos törlesztési mutatóra vonatkozó szabályok figyelembevételével megállapított – magasabb összegű törlesztőrészlet megfizetését vállalja, a Cofidis az erre tekintettel szükségessé váló szerződésmódosításért díjat nem számít fel.

Fizethetek-e kevesebbet a moratórium időszaka alatt?

 • Igen, a szerződés szerinti törlesztőrészletéhez képest fizethet kevesebbet is a moratórium alatt. Ebben az esetben ennyivel csökken a tartozása a moratórium időszakában, így kevesebb marad a moratórium utánra.
 • Ha Ön leállítja az átutalások, befizetések teljesítését vagy csoportos beszedési megbízás esetében nem áll rendelkezésre a törlesztőrészlet fedezete, a késedelem jogkövetkezményei nem állnak be, a fizetési moratórium automatikusan hatályba lép.
 • Ha a moratórium időtartama alatt a későbbiekben Ön élni kíván a fizetési moratórium lehetőségével, ehhez bármikor joga van, további tennivalója a Cofidis felé nincsen (pl. nyilatkozatot sem kell tenni) és a fizetési késedelem következményei sem kerülhetnek alkalmazásra.

Mit is jelent a fizetési moratórium?

 • A moratórium alatt Ön tőke-, kamat- és díjfizetésére haladékot kap.
 • A moratórium azonban nem jelent sem tartozáselengedést, sem kamatmentességet: a fizetési moratórium ideje alatt felhalmozódott kamatot a moratórium lejártát követően esedékessé váló törlesztőrészletekkel együtt a fizetési moratórium lejártát követően meg kell fizetnie.
 • A törlesztőrészlet a moratórium lejáratát követően nem módosul, azonban a futamidő nemcsak a moratórium időszakával, hanem további hónapokkal hosszabbodik meg, amíg Ön nem fizeti vissza a teljes tartozását.
 • A kamatra vonatkozó fenti szabályokat alkalmazni kell a díjakra is.

Mi történik a moratórium végén?

 • A moratórium segítség lehet azoknak, akiknek a jövedelme átmenetileg jelentősen lecsökken.
 • A halasztás végén azonban ismét kötelező lesz befizetnie havi rendszeres törlesztését, továbbá a moratórium alatt felhalmozódott összeget is a meghosszabbított futamidő alatt!
 • A törlesztőrészlet a moratórium lejáratát követően nem módosul, azonban a futamidő nemcsak a moratórium időszakával, hanem további hónapokkal hosszabbodik meg, amíg Ön nem fizeti vissza a teljes tartozását.

Hogyan fizessem a törlesztőrészletem?

A kialakult helyzetben Ön és családja egészsége érdekében kérjük, hogy amennyiben lehetőség van rá, válasszon digitális befizetési módot! Ezeket a fizetési megoldásokat javasoljuk:

 • A legkényelmesebb a csoportos beszedés
  Kérje bankjától telefonon vagy netbankon keresztül! A megbízáshoz a következő adatokat kell megadni:
  Kedvezményezett neve: Cofidis Magyarországi Fióktelepe
  Kedvezményezett azonosítója: A22196796T242
  A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
  A szerződésszámot megtalálja az Ön szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.
  A felhatalmazás aktiválásáig kérjük, aktuális havi törlesztőrészletét banki átutalással teljesítse.
  FONTOS:
  Felhívjuk figyelmét, hogy ha Ön korábban csoportos beszedési megbízás fizetési módot választott, és fizetési szándékát jelzi részünkre,
  akkor a Cofidis a csoportos beszedés újraindításával nem csak a következő havi törlesztőrészletre, hanem ezen felül valamennyi,
  a szerződéses feltételek szerint esedékessé vált és meg nem fizetett összeg beszedésére benyújtja megbízását az Ön számlavezető bankjához.
  A Cofidis ugyanakkor lehetőséget biztosít arra is, hogy a fentiekben meghatározott felhalmozódott összegek törlesztését csak 2021. szeptember 30-át követően kezdje meg.
  Ha Ön ezzel a lehetőséggel élni kíván, ez esetben kérjük, hogy a kívánt fizetési mód és összeg egyeztetése érdekében hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 354 5000-es számon,
  ahol tanácsadóink segítségére lesznek a megfelelő megoldás megtalálásában.
 • Az állandó átutalási megbízás is egyszerű
  Szintén könnyen elintézhető bankjánál online vagy telefonon! Az átutaláshoz az alábbi adatokra van szüksége:
  Cofidis Magyarországi Fióktelepének számlaszáma: 16300000-03002235-90006400
  A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
  A szerződésszámot megtalálja az Ön szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.
 • Bankkártyás fizetés online
  Ezt ügyfélszolgálatunknál igényelheti a +36 1 354 5000-es telefonszámon (hétfő, kedd, csütörtök, péntek 8:00-18:00, szerda 8:00-20:00).
 • Csekkbefizetés mobiltelefonnal
  Több bank is kínál erre lehetőséget, illetve a Magyar Posta iCsekk alkalmazása is elérhető mindenki számára.

Részletes segédlet

Érinti-e a moratórium a hitelfedezeti biztosításom?

 • A biztosítási díjra nem vonatkozik a moratórium. Kérjük, amennyiben szeretné, hogy a biztosító kockázatviselése továbbra is kiterjedjen Önre és egy esetleges nem várt esemény (pl. foglalkoztatás megszűnése) bekövetkeztekor is segítséget nyújtson, a moratórium alatt is folytassa a biztosítási díj fizetését. Amennyiben nem fizeti a biztosítási díjat, az ÁSZF és a Polgári törvénykönyv rendelkezéseivel összhangban egy rövid átmeneti időszakot követően megszűnhet a biztosítása.
 • Javasoljuk, fizesse továbbra is fizesse a biztosítási díj összegét. Ha bizonytalan, a fizetendő biztosítási díj összegében, kérjük, hívja Ügyfélszolgálatukat a +36 1 354 5000-es telefonszámon.
 • A Cofidis saját hatáskörében dönthet akként, hogy egyes termékei esetében a hitelfedezeti biztosítás díjának beszedését a fizetési moratórium ideje alatt szünetelteti, és a felhalmozódott összeg a moratórium lejártát követően válik esedékessé.

A Cofidis hogyan kezeli a fizetési moratórium időszakát megelőzően késedelmessé vált – de a KHR-be még le nem jelentett – tartozásomat?

 • A moratóriumra tekintettel, ha Önnek 2020. március 18-án nem állt fenn késedelmes (lejárt) tartozása a Cofidis-szel szemben, 2021. szeptember 30-ig nem is tud késedelembe esni.
 • Ha ezen időpontban már késedelmes tartozása állt fenn, a fizetési moratórium alatt késedelmének összege és napszáma nem változik. (Ezzel kapcsolatban felhívjuk figyelmét, hogy a fizetési moratórium ideje alatt is van lehetősége a késedelmes tartozás önkéntes rendezésére!)
 • Ha ezen időpontban a lejárt és meg nem fizetett tartozása összege már meghaladta a késedelembe esés időpontjában érvényes legkisebb összegű havi minimálbért és késedelme a 60 napot elérte, és így a KHR törvény szerinti tájékoztatót küldtünk, az értesítés érvényét vesztette. A fizetési moratórium lejáratát követően a késett napok számának nyilvántartása a fizetési moratórium időszakát megelőző módon folytatódik attól a késedelmes napszámtól, amely a fizetési moratórium kihirdetésének napján fennállt (azaz a fizetési moratórium időtartama a 90 napos időtartamba nem számít bele).

Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR, korábbi nevén: BAR)

 • A Cofidis, mint a központi hitelinformációs rendszerről szóló 2011. évi CXXII. törvény szerinti referencia-adatszolgáltató, a törvényben meghatározott esetekben köteles természetes személy ügyfelei referencia-adatait a KHR-t kezelő pénzügyi vállalkozás részére átadni. Ennek keretében a Cofidis a KHR-t kezelő pénzügyi vállalkozásnak köteles azon természetes személy ügyfelei adatait átadni, akik hitel-, lízing-, illetve pénzkölcsön szerződésből eredő fizetési kötelezettségüknek oly módon nem tesznek eleget, hogy a lejárt és meg nem fizetett tartozásuk összege meghaladja a késedelembe esés időpontjában érvényes legkisebb összegű havi minimálbért, és ezen minimálbér összeget meghaladó késedelem folyamatosan, több mint 90 napon keresztül fennáll. Ebben az esetben az adat-átadás megtörténte előtt 30 nappal a Cofidisnek írásbeli figyelmeztetést kell küldenie az érintett ügyfélnek arról, hogy adatai be fognak kerülni a KHR-be, ha nem rendezi mulasztását. Amennyiben a tartozás nem kerül rendezésre, a Cofidis átadja az ügyfél azonosító és szerződéses adatait a KHR-nek, és erről 5 munkanapon belüli írásbeli tájékoztatási kötelezettség terheli az ügyfél felé.
 • KHR-be való adattovábbítás célja, hogy a hitelnyújtók rendelkezésére álljon egy zárt rendszerű adatbázis, és így lehetővé váljon a hitelképesség differenciáltabb megítélése. Így hitel és pénzkölcsön nyújtása, pénzügyi lízing, elektronikus pénz, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz kibocsátása, illetőleg az ezzel kapcsolatos szolgáltatás nyújtása, kezesség és bankgarancia vállalása, valamint egyéb bankári kötelezettség vállalása szerinti szerződés megkötését megalapozó döntés meghozatalához átadhatóak ügyfeleink referenciaadatai az egyes pénzügyi szervezetek részére. Amennyiben egy ügyfél adatai szerepelnek a KHR-ben, az nem jelenti feltétlenül, automatikusan azt, hogy az adott ügyfél pénzügyi szervezettől nem kaphat hitelt, kölcsönt vagy nem veheti igénybe a pénzügyi szervezet egyéb szolgáltatásait. A hitelezési kockázat csökkentése révén a KHR működése hozzájárul a hitelnyújtók biztonságosabb működéséhez is.

Üdvözlettel,

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

TÁJÉKOZTATÓ A FIZETÉSI MORATÓRIUMRÓL - 2020

Tisztelt Ügyfelünk!

Magyarország Kormánya fizetési moratóriumot (fizetési haladékot) rendelt el a 2020. március 18. napján huszonnégy órakor fennálló szerződések alapján már folyósított hitel-, kölcsön-, illetve lízingszerződések, valamint munkáltatói kölcsönök törlesztésére.

Cofidis ügyfélként érint a moratórium?

A moratórium természetesen vonatkozik a Cofidis Magyarország Fióktelepe és az ügyfelei között 2020. március 18. napján huszonnégy órakor fennálló szerződések alapján már folyósított hitelek törlesztésére. Ha ezzel élni kíván, úgy nincsen további teendője.

Mit jelent a fizetési moratórium?

 • A moratórium alatt Ön tőke, kamat és díjfizetésére haladékot kap.
 • A moratórium azonban nem jelent sem tartozáselengedést, sem kamatmentességet: a fizetési moratórium ideje alatt felhalmozódott kamatot a moratórium lejártát követően esedékessé váló törlesztőrészletekkel együtt a fizetési moratórium lejártát követően meg kell fizetnie.
 • A törlesztőrészlet a moratórium lejáratát követően nem módosul, azonban a futamidő nemcsak a moratórium időszakával, hanem további hónapokkal hosszabbodik meg, amíg Ön nem fizeti vissza a teljes tartozását.
 • A kamatra vonatkozó fenti szabályokat alkalmazni kell a díjakra is.

Mettől meddig tart a fizetési moratórium?

 • A fizetési moratórium 2020. március 19-én automatikusan életbe lépett és 2020. december 31-ig tart.
 • A fizetési moratórium fennállása alatt lejáró szerződések 2020. december 31-éig meghosszabbodnak.

Mi történik a moratórium végén?

 • A moratórium segítség lehet azoknak, akiknek a jövedelme átmenetileg jelentősen lecsökken.
 • A halasztás végén azonban ismét kötelező lesz befizetnie havi rendszeres törlesztését, továbbá a moratórium alatt felhalmozódott összeget is a meghosszabbított futamidő alatt!
 • A törlesztőrészlet a moratórium lejáratát követően nem módosul, azonban a futamidő nemcsak a moratórium időszakával, hanem további hónapokkal hosszabbodik meg, amíg Ön nem fizeti vissza a teljes tartozását.

Folytathatom a fizetést?

 • Önnek lehetősége van arra, hogy a szerződés szerinti törlesztését változatlanul, az eredeti szerződési feltételek szerint teljesítse, valamennyi szerződése, vagy csak az egyes, Ön által megjelölt szerződései tekintetében, ezzel elkerülve a szerződés futamidejének a meghosszabbítását.

Fizethetek-e kevesebbet a moratórium időszaka alatt?

 • Igen, a szerződés szerinti törlesztőrészleteihez képest fizethet kevesebbet is a moratórium alatt.
 • Ebben az esetben ennyivel csökken a tartozása a moratórium időszakában, így kevesebb marad a moratórium utánra.
 • Ha Ön leállítja az átutalások, befizetések teljesítését vagy csoportos beszedési megbízás esetében nem áll rendelkezésre a törlesztőrészlet fedezete, a késedelem jogkövetkezményei nem állnak be, a fizetési moratórium automatikusan hatályba lép.

Mit tegyek, ha tovább szeretném fizetni a hitelem?

 • Mivel a Cofidis leállította a törlesztőrészletek csoportos beszedési megbízás útján való beszedését, ezért ha Ön ezen a módon törlesztett, a beszedés újraindításához tájékoztatnia kell társaságunkat fizetési szándékáról.
 • Ha átutalással vagy egyéb befizetéssel (pl. csekk) rendezte tartozását, úgy az átutalást vagy a befizetést a Cofidis úgy értelmezi, hogy az adott törlesztőrészlet vonatkozásában a fizetési moratóriummal nem kíván élni.
 • Ha a moratórium időtartama alatt a későbbiekben Ön élni kíván a fizetési moratórium lehetőségével, ehhez bármikor joga van, további tennivalója a Cofidis felé nincsen (pl. nyilatkozatot sem kell tenni) és a fizetési késedelem következményei sem kerülhetnek alkalmazásra.
 • A törlesztőrészlet pontos összegéről a szerződéséből tájékozódhat, illetve kérjük, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.

Hogyan fizessem a törlesztőrészletem?

A kialakult helyzetben Ön és családja egészsége érdekében kérjük, hogy amennyiben lehetőség van rá, válasszon digitális befizetési módot! Ezeket a fizetési megoldásokat javasoljuk:

 • A legkényelmesebb a csoportos beszedés
  Kérje bankjától telefonon vagy netbankon keresztül! A megbízáshoz a következő adatokat kell megadni:
  Kedvezményezett neve: Cofidis Magyarországi Fióktelepe
  Kedvezményezett azonosítója: A22196796T242
  A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
  A szerződésszámot megtalálja az Ön szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.
  A felhatalmazás aktiválásáig kérjük, aktuális havi törlesztőrészletét banki átutalással teljesítse.
 • Az állandó átutalási megbízás is egyszerű
  Szintén könnyen elintézhető bankjánál online vagy telefonon! Az átutaláshoz az alábbi adatokra van szüksége:
  Cofidis Magyarországi Fióktelepének számlaszáma: 16300000-03002235-90006400
  A közlemény rovatba kérjük, rögzítse a szerződésszámát.
  A szerződésszámot megtalálja az Ön szerződésének (B jelű dokumentum) jobb felső sarkában.
 • Bankkártyás fizetés online Ezt ügyfélszolgálatunknál igényelheti a 06 1 354-5000-es telefonszámon (hétfő, kedd, csütörtök, péntek 8:00-18:00, szerda 8:00-20:00)
 • Csekkbefizetés mobiltelefonnal
  Több bank is kínál erre lehetőséget, illetve a Magyar Posta iCsekk alkalmazása is elérhető mindenki számára.

Részletes segédlet

Érinti-e a moratórium a hitelfedezeti biztosításom?

 • A biztosítási díjra nem vonatkozik a moratórium. Kérjük, amennyiben szeretné, hogy a biztosító kockázatviselése továbbra is kiterjedjen Önre és egy esetleges nem várt esemény (pl. foglalkoztatás megszűnése) bekövetkeztekor is segítséget nyújtson, a moratórium alatt is folytassa a biztosítási díj fizetését. Amennyiben nem fizeti a biztosítási díjat az ÁSZF és a Polgári törvénykönyv rendelkezéseivel összhangban egy rövid átmeneti időszakot követően megszűnhet a biztosítása.
  Javasoljuk, fizesse továbbra is az utolsó hónapban fizetett biztosítási díj összegét, amennyiben Önnek Fapados Kölcsön, Cofidis Adósságrendező Hitel, Cofidis Áruhitel, Klasszikus Áruhitel, illetve gépjármű vásárlási célú lízing- vagy kölcsönszerződése van. Egyéb termékek esetében (vagy ha a fenti termékek esetében nem biztos a fizetendő biztosítási díj összegében) kérjük, hívja Ügyfélszolgálatukat (+36 30 510 4444).
  A Cofidis saját hatáskörében dönthet akként, hogy egyes termékei esetében a hitelfedezeti biztosítás díjának beszedését a fizetési moratórium ideje alatt szünetelteti, és a felhalmozódott összeg a moratórium lejártát követően válik esedékessé.

Tájékoztatás magánszemélyek részére: a Cofidis hogyan kezeli a fizetési moratórium időszakát megelőzően késedelmessé vált – de a KHR-be még le nem jelentett - tartozásomat?

 • A Cofidis, mint a központi hitelinformációs rendszerről szóló 2011. évi CXXII. törvény szerinti referencia-adatszolgáltató, a törvényben meghatározott esetekben köteles természetes személy ügyfelei referencia-adatait a Központi Hitelinformációs Rendszert (KHR, korábbi nevén: BAR) kezelő pénzügyi vállalkozás részére átadni. Ennek keretében a Cofidis a KHR-t kezelő pénzügyi vállalkozásnak köteles azon természetes személy ügyfelei adatait átadni, akik hitel-, lízing-, illetve pénzkölcsön szerződésből eredő fizetési kötelezettségüknek oly módon nem tesznek eleget, hogy a lejárt és meg nem fizetett tartozásuk összege meghaladja a késedelembe esés időpontjában érvényes legkisebb összegű havi minimálbért, és ezen minimálbérösszeget meghaladó késedelem folyamatosan, több mint 90 napon keresztül fennáll. Ebben az esetben az adat-átadás megtörténte előtt 30 nappal a Cofidisnek írásbeli figyelmeztetést kell küldenie az érintett ügyfélnek arról, hogy adatai be fognak kerülni a KHR-be, ha nem rendezi mulasztását. Amennyiben a tartozás nem kerül rendezésre, a Cofidis átadja az ügyfél azonosító és szerződéses adatait a KHR-nek, és erről 5 munkanapon belüli írásbeli tájékoztatási kötelezettség terheli az ügyfél felé.
 • A KHR-be való adattovábbítás célja, hogy a hitelnyújtók rendelkezésére álljon egy zárt rendszerű adatbázis, és így lehetővé váljon a hitelképesség differenciáltabb megítélése. Így hitel és pénzkölcsön nyújtása, pénzügyi lízing, elektronikus pénz, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz kibocsátása, illetőleg az ezzel kapcsolatos szolgáltatás nyújtása, kezesség és bankgarancia vállalása, valamint egyéb bankári kötelezettség vállalása szerinti szerződés megkötését megalapozó döntés meghozatalához átadhatóak ügyfeleink referenciaadatai az egyes pénzügyi szervezetek részére. Amennyiben egy ügyfél adatai szerepelnek a KHR-ben, az nem jelenti feltétlenül, automatikusan azt, hogy az adott ügyfél pénzügyi szervezettől nem kaphat hitelt, kölcsönt vagy nem veheti igénybe a pénzügyi szervezet egyéb szolgáltatásait. A hitelezési kockázat csökkentése révén a KHR működése hozzájárul a hitelnyújtók biztonságosabb működéséhez is.
 • Magyarország Kormánya 2020. március 18-án fizetési moratórium bevezetéséről döntött a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében. Az adósoknak a hitelezők által üzletszerűen nyújtott, 2020. március 18. napján fennálló hitel- és kölcsönszerződésből, illetve pénzügyi lízingszerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettsége akként módosul, hogy az adósok a szerződésből eredő tőke, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettség teljesítésére fizetési haladékot kapnak (fizetési moratórium) 2020. december 31-ig. A moratórium minden fennálló (azaz fel nem mondott) szerződésből eredő tőke-, kamat- és díjfizetési kötelezettségre fennáll, függetlenül attól, hogy az késedelmes-e.
 • Erre tekintettel azon ügyfeleink, akiknek 2020. március 18-án nem állt fenn késedelmes (lejárt) tartozása társaságunkkal szemben, 2020. december 31-ig nem is tudnak késedelembe esni. Amennyiben valamely ügyfelünknek ezen időpontban már késedelmes tartozása állt fenn a Cofidis-szel szemben, a fizetési moratórium alatt késedelmének összege és napszáma nem változik. (Ezzel kapcsolatban arra felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a fizetési moratórium ideje alatt is van lehetőségük a késedelmes tartozásuk önkéntes rendezésére!) Abban az esetben, ha ezen időpontban az ügyfél lejárt és meg nem fizetett tartozásának összege már meghaladta a késedelembe esés időpontjában érvényes legkisebb összegű havi minimálbért és késedelme a 60 napot elérte, és így a KHR törvény szerinti tájékoztatót küldtünk a részére, az értesítés érvényét vesztette. A fizetési moratórium lejáratát követően a késett napok számának nyilvántartása a fizetési moratórium időszakát megelőző módon folytatódik attól a késedelmes napszámtól, amely a fizetési moratórium kihirdetésének napján fennállt (azaz a fizetési moratórium időtartama a 90 napos időtartamba nem számít bele).

Üdvözlettel:

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

ELÉRHETŐSÉGEINK A RENDKÍVÜLI HELYZETBEN

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük, hogy az egészségügyi kockázatok mérséklése érdekében személyes ügyfélszolgálatunkhoz csak halaszthatatlan és más módon el nem intézhető esetben forduljon.

Továbbra is az otthonról, kényelmesen és biztonságosan elérhető digitális megoldások használatát javasoljuk.

Ha a személyes ügyfélszolgálatunk felkeresése mégis elengedhetetlen lenne, kérjük, hogy vegye figyelembe a következőket:

 • Ügyfélszolgálatunk csak maszkban látogatható.
 • A személyes ügyintézés során is biztosítjuk a megfelelő fizikai távolságot munkatársaink és ügyfeleink között.
 • Az ügyféltérben kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el, kérjük, használja ezeket belépést követően.
 • A várakozási idő a megszokottnál hosszabb lehet, kérjük szíves megértését és türelmét!

Hasznos információk a járvánnyal kapcsolatban:

A világhálón több valótlan hír is megjelenhet a koronavírussal kapcsolatban. Figyeljen arra, hogy mindig megbízható forrásokból tájékozódjon.

Az alábbi oldalakon friss és hiteles információk találhatók:

Üdvözlettel:

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

JAVASOLT DIGITÁLIS FIZETÉSI MÓDOK

Tisztelt Ügyfeleink!

A kialakult helyzetben még fontosabb az egészségügyi szempontból is biztonságos fizetési mód. Családjuk, Önmaguk, valamint a járványban most különösen veszélyezettet bankfióki és postai dolgozók érdekében is javasoljuk, hogy térjenek át a javasolt digitális fizetési módok egyikére! Ehhez segítséget az alábbi tájékoztatónkban találnak:

Részletes tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk, hogy az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 2018. május 25-i alkalmazandó válásától új, frissített adatkezelési tájékoztatót alkalmaz a Cofidis Magyarországi Fióktelepe és – a Cofidis által nyújtott gépjármű-finanszírozáshoz kapcsolódó biztosításokat nyújtó - CARDIF Biztosító Zrt. és CARDIF Életbiztosító Zrt is. A Cofidis adatvédelmi tájékoztatója elérhető itt, a CARDIF biztosítók adatkezelési tájékoztatói elérhetők itt.

EGYÉB KÖZLEMÉNYEK

2024 nyári Fapados személyi kölcsön kampány Promóciós szabályzata
2024 tavaszi személyi kölcsön előminősítés kampány Promóciós szabályzata
Tájékoztató visszaélések bejelentésének lehetőségéről és annak általános szabályairól
Kiemelt társadalmi csoportok tagjai által beküldött igazolások

2021.01.01.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a korábban, az egyes kiemelt társadalmi csoportok, valamint pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozások helyzetének stabilizálását szolgáló átmeneti intézkedésekről szóló 2020. évi CVII. törvény kapcsán beküldött igazolások – amellyel a beküldő valamely kiemelt társadalmi csoporthoz tartozást igazolta – kezelésének jogalapja megszűnik, tekintettel arra, hogy jogszabályváltozás miatt a fizetési moratórium külön igazolás nélkül is minden érintett szerződésre kiterjed.

A Cofidis ezért – tekintettel arra is, hogy minden esetben csak az igazolások (elektronikus) másolatát kérte ügyfeleitől – ezen igazoló adatok és dokumentumok megsemmisítéséről gondoskodik.

A 2021. január 1-jétől életbe lépett új moratóriumról ITT talál tájékoztatást.

Üdvözlettel,

Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Közlemény bankszámlaszám megszüntetéséről

2020.09.22.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Cofidis Magyarországi Fióktelepének (amely 2017. január 1. napjától a Banif Plus Bank Zrt. jogutódja) (székhely: 1133 Budapest, Váci út 96-98.; a továbbiakban: „Cofidis”) az ING Banknál vezetett 13700016-04226017-00000000 számú bankszámlaszáma 2020. október 1. napján megszüntetésre kerül.

Kérjük azon Ügyfeleinket, akik az elmúlt időszakban befizetéseiket a fenti számú bankszámlaszámra teljesítették, hogy egyedi vagy rendszeres átutalás esetén a bankszámlaszámot a Deutsche Banknál vezetett 16300000-03002235-90006400 számú bankszámlaszámra módosítani szíveskedjenek, annak érdekében, hogy befizetéseik továbbra is zavartalanul könyvelésre kerüljenek szerződésükön.

A fizetési kötelezettségük banki átutalással történő teljesítésének érvényesítésére Ügyfeleinknek két lehetősége van, melyek minden esetben számlavezető bankjukban kezdeményezhetőek.

Egyedi vagy rendszeres átutalási megbízás a 16300000-03002235-90006400 számú bankszámlaszámunkra (a közlemények rovatban a szerződés számát minden esetben feltüntetni szíveskedjen).

A szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Cofidis Magyarországi Fióktelepe
Az Ön azonosítója: a szerződés száma

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Amennyiben kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, hívja társaságunkat a +36 1 354 5000-es telefonszámon. Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

Közlemény - 14.GF.40.170/2020/7.
Közlemény fiókirodák megszűnéséről

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 4029 Debrecen, Csapó utca 63. fszt. 4., a 9026 Győr, Nagysándor József utca 31. (Győri ETO Park), a 3526 Miskolc, Arany János tér 1., a 9700 Szombathely, Jászi Oszkár utca 1. és a 7626 Pécs, Felsővámház utca 16-18. sz. alatti irodáink 2020. február 28. napján megszűnnek.

Az 1133 Budapest, Váci út 96-98. sz. alatti irodánkban továbbra is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Az 1133 Budapest, Váci út 96-98. sz. alatti irodánk elérhetősége, ügyfélfogadási ideje a ’Kapcsolat’ menüponton belül az ’Elérhetőségek’ alpont alatt található.

2019. május 20-án email formájában kiküldött reklámanyagunkban az Adósságrendező Hitel referencia THM-jét hibásan tüntettük fel.

2019. május 20-án email formájában kiküldött reklámanyagunkban az Adósságrendező Hitel referencia THM-jét (3 000 000 Ft, 60 hónap) hibásan 13,936%-nak tüntettük fel. A helyes referencia THM 13,36%. Természetesen az ekkor elfogadott hitelek referencia THM-je (3 000 000 Ft, 60 hónap) is 13,36% volt, nem 13,936%.

Tájékoztató a Magyar Nemzeti Bank 2/2019. (II.13.) számú ajánlásával kapcsolatban
Tájékoztatás korábban alkalmazott adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatokkal kapcsolatban