MEGÚJULÓ HITEL FELTÉTELEI

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó min nettó 65 000 Ft-os jövedelem
 • Saját névre szóló bankszámla
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

 

A HITELBIZTOSÍTÁS ELŐNYEI

 • Egyes meglévő vagy új hitelhez is 
 • Választása szerint csak halálesetre, vagy munkanélküliség, munkaképesség
  csökkenés és keresőképtelenség esetére is

 • A biztosító átvállalja az időszaki, vagy teljes törlesztést
 • Meglévő ügyfelünkként igényelje ügyfélszolgálatunkon!

 

Személyi hitel

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis hiteltermékei kialakításakor ügyfelei kényelmét és igényeit tartja szem előtt. Ezért lehet a Megújuló Hitelt kényelmesen, otthonról, telefonon vagy interneten keresztül igényelni. A minél gyorsabb ügyintézés érdekében az előminősítés eredménye mindössze 10-15 perc alatt megvan, így leendő ügyfeleink az adataik megadása után azonnal megtudhatják, hogy hitelképesek-e. 
 

A Cofidis Megújuló hitel feltételei egyszerűek, könnyen átláthatóak és számos, különlegesen kedvező lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, mint például a rulírozás és a rövidíthető futamidő (díjmentes nagyobb összegű befizetésekkel).
 

A Cofidis Megújuló hitelének törlesztése egyszerű, hiszen havi befizetéseit rendezheti állandó banki átutalással, postai csekken vagy készpénzes befizetéssel is. Igaz, a csekkes, illetve készpénzes befizetés technikai sajátosságai miatt 500 forinttal megemeli a havi törlesztőrészlet összegét. 

 

A Cofidistől jelenleg igényelhető hiteltermékek összehasonlítása

Cofidis Megújuló Hitel ÁSZF

Hitelfedezeti Biztosítási ÁSZF Megújuló Hitelhez

Jellemzők, előnyök

Biztonságos

Hitelére plusz szolgáltatásként hitelfedezeti biztosítást is igényelhet. Így ha a törlesztési időszak alatt a biztosító ÁSZF-ében megjelölt biztosítási esemény (Extra biztosítás esetén: halál, keresőképtelenség, foglalkoztatás megszűnése, teljes és végleges munkaképesség csökkenés; Szimpla biztosítás esetén: halál) bekövetkezne, a biztosító fizeti Ön helyett az erre az időszakra jutó törlesztőrészleteit (halál esetén a még fennálló teljes tartozását).

A havi biztosítási díj mértéke Extra biztosítási csomag választása esetén a Cofidisszel szemben fennálló tartozása 0,65%-a, Szimpla biztosítási csomag esetén 0,37%-a. A biztosítás nem növeli a törlesztőrészletet, azonban meghosszabbítja a futamidőt. 

 

 

Nincs rejtett költség

Ha Cofidis Megújuló Hitelt választ, akkor biztos lehet benne, hogy a törlesztőrészleten felül más költsége nem merül fel. Nincs kezelési költség, nincs számlavezetési díj, nincs folyósítási jutalék, hitelbírálati díj stb.  

Hitele törlesztésénél egyetlen plusz költség merülhet fel: a csekkes, illetve készpénzes fizetés alkalmankénti 500 forintos technikai költségét a hitel törlesztőjének kell állnia.

 

 

Rugalmas futamidő

Amennyiben anyagi helyzete lehetővé teszi, nagyobb összeget is befizethet, így rövidítve hitele futamidejét. Figyeljen azonban arra, hogy a hitel teljes visszafizetéséig minden hónapban be kell érkeznie a minimum törlesztőrészletnek. Tehát befizetése a hitel futamidejét rövidíti, azonban nem váltja ki a következő havi befizetést! Az első törlesztőrészlet a Hitelszerződés létrejöttét követő hónapban esedékes, és ily módon a törlesztőrészletek száma eggyel kevesebb, mint a kölcsönösszeg visszafizetésének futamideje.

Rulírozó

Ahogy törleszti hitelét, úgy fog nőni a visszafizetett tőkerésze is. Amennyiben a hitele törlesztése közben ismételten anyagi forrásra lenne szüksége, akkor újra számíthat a Cofidisre, hiszen az addig visszafizetett tőkerészt, újabb szerződéskötés nélkül, kérésére kiutaljuk Önnek. Ennek előfeltétele, hogy a hitelszerződése szerinti fizetési, illetve egyéb szerződéses kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tegyen, illetve az ismételt lehívás időpontjában ne szerepeljen aktív adósként a KHR listán.  

Megújuló Hitel Kalkulátor

Min: 000 000 Ft Max: 000 000 Ft
Hitel összege:
000 000 Ft
Min. törlesztő
összeg*:
00 000 Ft/hó THM*: 00,00 %
Csekkes és készpénzes fizetés esetén havonta +500,-Ft-ot számítunk fel.
A hitel teljes díja*: 0 000 000 Ft Futamidő*: 00 hónap
A fizetendő teljes összeg*: 0 000 000 Ft    
OK


A hitelfelvétel lépései

Cofidis hitelfelvétel lépései