Társadalmi szerepvállalás - Cofidis a hitelezésen túl

A Cofidis számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás és az egészséges életmód támogatása. Olyan kezdeményezéseket igyekszünk felkarolni, amelyekben természetes módon kapcsolódik össze a rászorulóknak nyújtott segítség és a mozgás szeretete. Reméljük, támogatásunkkal hozzájárulhatunk egy egészséges, gondoskodó társadalom létrejöttéhez!

Cofidis a kötetlen mozgásért

Virtuálfutók kereksszékes pályázók támogatása A Virtuálfutók egy olyan futóverseny-sorozat, amely nem helyhez kötött, s amelynek a távját egy adott időintervallumon belül bárhol teljesíteni lehet. Ehhez a különleges kezdeményezéshez csatlakozott a Cofidis Magyarország is. Segítségünkkel az első negyven kerekesszékes induló díjtalanul vehet részt a versenyen. Közöttük üdvözölhetjük Sasvári Gyulát is, a 10 éves Cofidis Milliónyi álom pályázatának egyik nyertesét, akinek „Egymilliós álommal egy parasportoló sikereiért” címmel írt álma már valóra vált. Reméljük, újra eléri célját! Szurkoljunk együtt!

455 km-t tekertek, hogy segíthessenek!

A gyermekéhezés problémájának enyhítésére a Budapest Bike Maffia és a Cofidis Magyarország összefogott, s ennek eredményeként 1365 gyerek napi étkezését fedező, azaz közel 4000 adag adomány gyűlt össze július 4-6 között Budapesten, a Szabadság téren közösen szervezett „Tekerj, hogy segíthess!” biciklis megmérettetésen. A Tour de France kerékpárverseny ideje alatt zajló, jó hangulatú program a társadalmi felelősségvállalás jegyében azzal a céllal, hogy a rászoruló gyerekeknek ételadományt gyűjtsön, és hirdesse egyben az egészséges életmódot is. A helyszínen felállított sátorban görgőkre szerelt bicikliken lehetett megmérkőzni egymással vagy a helyszínre látogató hírességekkel, és letekerni egy 1 km-es versenytávot, amely három gyerek egy teljes napi étkezését jelentette. Tekintse meg rövid, összefoglaló videónkat!