H-P: 8-20 | Szombat: 8-14 06 30 510 4444
Megújuló személyi hitel kalkulátor
Hitel összege: 1000000 Ft
min: 100 000 Ft
max: 1 000 000 Ft
Törlesztő összeg:
00 000 Ft/hó
Futamidő:
0 hónap
THM:
00,00%
A hitel teljes díja:
0 000 000 Ft
A fizetendő teljes összeg:
0 000 000 Ft
A mutatott THM a biztosítás nélkül számolt futamidő mellett érvényes. Az éves kamat megegyezik a THM-mel.
THM: 20,67%-24,26% Csekkes és készpénzes befizetéseknél +500 forintot számítunk fel.
Miért jó?
 • Szabad felhasználású
 • Biztonsági tartalék, mert a visszafizetett tőkerész bármikor újra felvehető
 • Rugalmas futamidő, tehát bármikor ingyenesen előtörleszthető
 • Nincsenek extra díjak: se folyósítási-, se előtörlesztési-, se kezelési díj
 • Emelhető hitelkeret
 • Gyors hitel-előminősítés
 • Biztonságos, mert igényelhető hozzá hitelfedezeti biztosítás
 • Azok a KHR (BAR) listások is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat.
Kinek ajánljuk?
 • Aki pénzügyeit jellemzően személyesen vagy postán intézi
 • Aki rendelkezik saját névre szóló bankszámlával, és nem szeretne bankot váltani vagy újabb számlát nyitni
 • Akinek a rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó havi jövedelme meghaladja a nettó 70 000 Ft-ot
 • Akinek legalább 3 hónapos munkaviszonya van, vagy nyugdíjas
 • Aki betöltötte a 18. életévét
 • Akinek van állandó magyarországi lakcíme
 • Akinek van telefonszáma

A MEGÚJULÓ KÖLCSÖN IGÉNYLÉSÉNEK MENETE

Személyi Kölcsön előzetes kalkuláció

Előzetes kalkuláció

Számoljon velünk!

Előminősítés személyi kölcsönhöz

Előminősítés és szerződés elolvasása

Igény szerint

Kérjük, nézze meg személyi kölcsönünk alapfeltételeit, majd amennyiben megfelel a követelményeknek, töltse ki az online előminősítést, és nyomtassa ki vagy várja meg, míg postán kiküldjük a szerződést!
Indítom az előminősítést!

Az előminősítés végén kérjük, döntse el az alábbi Szerződéskötés menete pont alapján, hogy személyes, vagy videós beazonosítást választ a hiteligényléshez és hogyan szeretné aláírni a szerződését.

Beazonosítás – videós vagy személyes
 • Amennyiben videós azonosítást szeretne, töltse le vagy kérje e-mailben a szerződését.
 • Ha személyes azonosítást választ, akkor töltse le, kérje e-mailben vagy postán a szerződést.
Aláírás – elektronikus vagy papír alapú
 • Videós azonosítás esetén lehetősége van teljesen online, papírmentesen intézni a hiteligénylést elektronikus aláírással*. Ebben az esetben ne nyomtassa ki a szerződést, csak figyelmesen olvassa el.
 • Amennyiben papíralapú aláírást választ, akár személyes, akár videós azonosítással, kérjük, nézze át az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat, és ezt követően ezeket nyomtassa ki. Kérjük, a többi tájékoztatót is figyelmesen olvassa át.

* Elektronikus aláírásra nincs mód társigénylő bevonása, illetve biztosítás kötése esetén

Visszaigazolás

Szerződéskötés menete

Válasszon a három lehetőség közül

Amennyiben megtörtént az előminősítés, Önnek már csak azt kell eldöntenie, milyen formában szeretné intézni a hitelfelvételt.

Mi az alábbi három opciót kínáljuk:

1

TELJESEN ONLINE HITELFELVÉTEL

Videós azonosítás elektronikus aláírással

A videós azonosítás és elektronikus aláírás felgyorsítja és egyszerűbbé teszi a sikeres előminősítést követő hiteligénylési folyamatot. Ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni a Cofidis Magyarország nevű applikációt az okostelefonjára vagy tabletjére a Google Play/Apple Store áruházból (elektronikus aláírásra csak ezzel az applikációval van lehetőség).

Az ügyintézés az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával, majd egy regisztrációs lap kitöltésével indul. Ezt követően ügyintézőnk fogadja videóhívását. A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében bármikor (hétköznap 8-20 óra között).

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Videós azonosítás elvégzése

Ezután következik a dokumentumok (pl. munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat összes oldala) feltöltése az applikáció segítségével. Ha minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött, akkor további teendője a hiteligénylésével kapcsolatban ezen a ponton nincs.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben és az applikációban hitelkérelme állapotáról. Pozitív hitelbírálatot követően feltöltjük az applikációba a szerződést, melyet figyelmesen olvasson el, és írja alá szerződésszámával, regisztrációs és sms aláírási kódjával 3 napon belül.

Ha Ön sikeresen aláírta a szerződést, akkor a Cofidis is aláírja azt, melyet az applikációban küldünk el Önnek. Kérjük, az aláírt szerződést mentse le az applikációból, majd hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


Letöltöm az applikációt!

2

VIDEÓS AZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Amennyiben nincs lehetősége letölteni applikációnkat, de szeretne a személyes beazonosítástól gyorsabb és egyszerűbb hitelfelvételt, akkor válassza a videós azonosítást papír alapú aláírással.

A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében (hétköznap 8-20 óra között), amikor minden szükséges okmány a rendelkezésére áll.

Az ügyintézés egy regisztrációs lap kitöltésével indul a lenti gombra kattintva. Ezt követően ügyintézőnk fogadja hívását.

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Szerződés aláírás és bemutatás
 7. Videós azonosítás elvégzése

A videós beszélgetést követően lehetősége nyílik a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok online feltöltésére. Ha Ön minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött a hiteligényléshez (aláírt A, B, C nyomtatvány, jövedelemigazolás, bankszámlakivonat összes oldala és egyéb dokumentumok), akkor tudja bírálati osztályunk elkezdeni kérelme elbírálását.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben hitelkérelme állapotáról. A sikeres dokumentum-feltöltésről is tájékoztatjuk, kérjük, ezt követően postázza a Cofidis részére az Ön által aláírt A, B, C nyomtatványokat.

A feltöltött dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


Indítom a videós azonosítást! Megnézem az oktatóvideót

3

SZEMÉLYES BEAZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Ha Ön a személyes beazonosítást választja, akkor kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Önnek annyi a teendője, ha letöltéssel, vagy e-mailben kérte a szerződéscsomagot, hogy az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat nyomtassa ki, a többi tájékoztatót pedig figyelmesen olvassa át.

Fontos, hogy a dokumentumokat ne írja alá, ne dátumozza, ne írjon bele, várja meg kollégánk jelentkezését, akivel közösen fogják átnézni a szerződéscsomagot. A szerződést is a hitelközvetítő partnerünk jelenlétében kell aláírnia, aki utána átveszi Öntől a teljes szerződéscsomagot.

A visszaérkezett dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Kérjen visszahívást!

Visszahívás telefon ikon

Kérjen visszahívást elkötelezettség nélkül! Munkatársunk 2 órán belül visszahívja munkanapokon, és tájékoztatást nyújt az Ön számára legelőnyösebb ajálatunkról!