H-P: 8-20 | Szombat: 8-14 06 30 510 4444
Megújuló személyi hitel kalkulátor
Hitel összege: 1000000 Ft
min: 100 000 Ft
max: 1 000 000 Ft
Törlesztő összeg:
00 000 Ft/hó
Futamidő:
0 hónap
THM:
00,00%
A hitel teljes díja:
0 000 000 Ft
A fizetendő teljes összeg:
0 000 000 Ft
A mutatott THM a biztosítás nélkül számolt futamidő mellett érvényes. Az éves kamat megegyezik a THM-mel.
THM: 20,67%-24,26% Csekkes és készpénzes befizetéseknél +500 forintot számítunk fel.
Miért jó?
 • Szabad felhasználású
 • Biztonsági tartalék, mert a visszafizetett tőkerész bármikor újra felvehető
 • Rugalmas futamidő, tehát bármikor ingyenesen előtörleszthető
 • Nincsenek extra díjak: se folyósítási-, se előtörlesztési-, se kezelési díj
 • Emelhető hitelkeret
 • Gyors hitel-előminősítés
 • Biztonságos, mert igényelhető hozzá hitelfedezeti biztosítás
 • Azok a KHR (BAR) listások is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat.
Kinek ajánljuk?
 • Aki pénzügyeit jellemzően személyesen vagy postán intézi
 • Aki rendelkezik saját névre szóló bankszámlával, és nem szeretne bankot váltani vagy újabb számlát nyitni
 • Akinek a rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó havi jövedelme meghaladja a nettó 70 000 Ft-ot
 • Akinek legalább 3 hónapos munkaviszonya van, vagy nyugdíjas
 • Aki betöltötte a 18. életévét
 • Akinek van állandó magyarországi lakcíme
 • Akinek van telefonszáma

FAPADOS KÖLCSÖN IGÉNYLÉSÉNEK MENETE

Személyi Kölcsön előzetes kalkuláció

Előzetes kalkuláció

Számoljon velünk!

Előminősítés személyi kölcsönhöz

Előminősítés és szerződés elolvasása

Igény szerint

Kérjük, nézze meg személyi kölcsönünk alapfeltételeit, majd amennyiben megfelel a követelményeknek, töltse ki az online előminősítést, és nyomtassa ki vagy várja meg, míg postán kiküldjük a szerződést!
Indítom az előminősítést!

Az előminősítés végén kérjük, döntse el az alábbi Szerződéskötés menete pont alapján, hogy személyes, vagy videós beazonosítást választ a hiteligényléshez és hogyan szeretné aláírni a szerződését.

Beazonosítás – videós vagy személyes
 • Amennyiben videós azonosítást szeretne, töltse le vagy kérje e-mailben a szerződését.
 • Ha személyes azonosítást választ, akkor töltse le, kérje e-mailben vagy postán a szerződést.
Aláírás – elektronikus vagy papír alapú
 • Videós azonosítás esetén lehetősége van teljesen online, papírmentesen intézni a hiteligénylést elektronikus aláírással*. Ebben az esetben ne nyomtassa ki a szerződést, csak figyelmesen olvassa el.
 • Amennyiben papíralapú aláírást választ, akár személyes, akár videós azonosítással, kérjük, nézze át az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat, és ezt követően ezeket nyomtassa ki. Kérjük, a többi tájékoztatót is figyelmesen olvassa át.

* Elektronikus aláírásra nincs mód társigénylő bevonása, illetve biztosítás kötése esetén

Visszaigazolás

Szerződéskötés menete

Válasszon a három lehetőség közül

Amennyiben megtörtént az előminősítés, Önnek már csak azt kell eldöntenie, milyen formában szeretné intézni a hitelfelvételt.

Mi az alábbi három opciót kínáljuk:

1

TELJESEN ONLINE HITELFELVÉTEL

Videós azonosítás elektronikus aláírással

A videós azonosítás és elektronikus aláírás felgyorsítja és egyszerűbbé teszi a sikeres előminősítést követő hiteligénylési folyamatot. Ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni a Cofidis Magyarország nevű applikációt az okostelefonjára vagy tabletjére a Google Play/Apple Store áruházból (elektronikus aláírásra csak ezzel az applikációval van lehetőség).

Az ügyintézés az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával, majd egy regisztrációs lap kitöltésével indul. Ezt követően ügyintézőnk fogadja videóhívását. A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében bármikor (hétköznap 8-20 óra között).

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Videós azonosítás elvégzése

Ezután következik a dokumentumok (pl. munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat összes oldala) feltöltése az applikáció segítségével. Ha minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött, akkor további teendője a hiteligénylésével kapcsolatban ezen a ponton nincs.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben és az applikációban hitelkérelme állapotáról. Pozitív hitelbírálatot követően feltöltjük az applikációba a szerződést, melyet figyelmesen olvasson el, és írja alá szerződésszámával, regisztrációs és sms aláírási kódjával 3 napon belül.

Ha Ön sikeresen aláírta a szerződést, akkor a Cofidis is aláírja azt, melyet az applikációban küldünk el Önnek. Kérjük, az aláírt szerződést mentse le az applikációból, majd hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


Letöltöm az applikációt!

2

VIDEÓS AZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Amennyiben nincs lehetősége letölteni applikációnkat, de szeretne a személyes beazonosítástól gyorsabb és egyszerűbb hitelfelvételt, akkor válassza a videós azonosítást papír alapú aláírással.

A videóhívást Ön kezdeményezheti a szolgáltatás nyitvatartási idejében (hétköznap 8-20 óra között), amikor minden szükséges okmány a rendelkezésére áll.

Az ügyintézés egy regisztrációs lap kitöltésével indul a lenti gombra kattintva. Ezt követően ügyintézőnk fogadja hívását.

A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre számíthat:

 1. Bemutatkozás
 2. Jogi nyilatkozat
 3. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése
 4. Lakcímkártya bemutatása
 5. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
 6. Szerződés aláírás és bemutatás
 7. Videós azonosítás elvégzése

A videós beszélgetést követően lehetősége nyílik a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok online feltöltésére. Ha Ön minden dokumentumot hiánytalanul feltöltött a hiteligényléshez (aláírt A, B, C nyomtatvány, jövedelemigazolás, bankszámlakivonat összes oldala és egyéb dokumentumok), akkor tudja bírálati osztályunk elkezdeni kérelme elbírálását.

Folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben hitelkérelme állapotáról. A sikeres dokumentum-feltöltésről is tájékoztatjuk, kérjük, ezt követően postázza a Cofidis részére az Ön által aláírt A, B, C nyomtatványokat.

A feltöltött dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.


Indítom a videós azonosítást! Megnézem az oktatóvideót

3

SZEMÉLYES BEAZONOSÍTÁS PAPÍR ALAPÚ ALÁÍRÁSSAL

Ha Ön a személyes beazonosítást választja, akkor kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Önnek annyi a teendője, ha letöltéssel, vagy e-mailben kérte a szerződéscsomagot, hogy az A (Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően), a B (Kölcsönszerződés) és a C (Ügyfélnyilatkozatok) dokumentumokat nyomtassa ki, a többi tájékoztatót pedig figyelmesen olvassa át.

Fontos, hogy a dokumentumokat ne írja alá, ne dátumozza, ne írjon bele, várja meg kollégánk jelentkezését, akivel közösen fogják átnézni a szerződéscsomagot. A szerződést is a hitelközvetítő partnerünk jelenlétében kell aláírnia, aki utána átveszi Öntől a teljes szerződéscsomagot.

A visszaérkezett dokumentumok segítségével elvégezzük a végleges bírálatot, amelynek eredményéről írásban értesítjük, majd pozitív bírálat esetén hamarosan az Ön által megadott lakossági folyószámlájára utaljuk a jóváhagyott összeget.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Kérjen visszahívást!

Visszahívás telefon ikon

Kérjen visszahívást elkötelezettség nélkül! Munkatársunk 2 órán belül visszahívja munkanapokon, és tájékoztatást nyújt az Ön számára legelőnyösebb ajálatunkról!