H-P: 8-20 | Szombat: 8-14 06 30 510 4444
 

2018 Kutyaszemmel – Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!

 

Idén karácsonykor azokra a menhelyi kutyusokra is gondolunk, akik gazdi nélkül, gyakran fázva és nélkülözve néznek szembe a hideg téllel.

Ahogy sok helyen, a december nálunk is a kölcsönös odafigyelés és a segítség jegyében telik. 2018-ban cégünk 5 millió forinttal és egy, az állatok szállítására alkalmas gépjárművel támogatja a vidéki menhelyeket. Ezt kiegészítve idén is elindítjuk közös adományozási akciónkat a Hangya Közösséggel közösen.

 

Minden kutya megérdemli a törődést!

Téli adományozási akciónk keretén belül a legrászorultabb vidéki menhelyeken élő kutyák számára gyűjtünk. Csatlakozz hozzánk, és támogasd kezdeményezésünket adománnyal vagy az Adj egy ötöst! kutyás kihívás teljesítésével.


Hogyan tudsz segíteni?

1. Ha teheted, adományozz – minden beérkezett összeget megduplázunk! A Cofidis Kutyaszemmel program 2018-as hiánypótló reprezentatív kutatása szomorú, de igaz tényeket tárt elénk. A menhelyek rosszabb állapotban vannak, mint azt a lakosság gondolja: gyakori probléma, hogy nincs elég pénz az állatok etetésére, elhelyezésére, egészségügyi ellátására sem.

Keresd Tegyünk együtt a mehhelyi kutyákért! című gyűjtésünket az Adjukössze.hu weboldalán december 10-ig, most 1 millió forintig minden támogatói forintot megduplázunk!


2. Adj egy ötöst! – teljesítsd a kihívásunkat és hívd fel a figyelmet egy jó ügyre! A teljesítésével mások figyelmét is a menhelyen élő kutyák helyzetére irányíthatod! A feladat egyszerű:

  • Videózd le, ahogy a kutyusod „egy ötöst” (high five-ot) ad neked
  • Oszd meg Facebook vagy/és Instagram oldaladon a videót
  • Használd az #adjegyötöst és a #kutyaszemmel hashtag-et
  • Hívd fel barátaid figyelmét adománygyűjtésünkre: http://bit.ly/kutyaszemmel-adomany
  • Hívd ki egy ismerősödet, hogy ő is teljesítse a kihívást!

3. Segíts tárgyi adománnyal – a Hangya Közösség önkéntesei segítségével biztosan jó helyre kerül! A December 8-án a Szimpla Kertben várjuk azokat, akik tárgyi adományokkal szeretnének segíteni.

Fogjunk össze közösen, hogy idén kellemesebb legyen a menhelyen élő kutyák élete! Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!

2017 Fáztál te már igazán? – Jótékonysági akció

Felismerve, hogy a téli hideg elleni védekezés milyen sok menhelynek okoz problémát, 2017 decemberében a Hangya Közösséggel összefogtunk, hogy a karácsonyt már minél több kutya meleg helyen tölthesse. Követeinknek, segítő magánszemélyeknek és a Cofidis adományának köszönhetően végül 92 db rágásbiztos, hőszigetelt kutyaházat adományozhattunk összesen 10 menhely számára, amivel több mint 200 kutyának tudtunk segíteni.
Kezdeményezéseink

Edukáció Facebookos ismeretterjesztés
Facebook oldalunkon futó edukációs posztsorozatunkból bárki tanulhat kutyákról, kutyásokról és mindenekelőtt önmagáról.
Facebook oldalunkon futó edukációs posztsorozatunkból bárki tanulhat kutyákról, kutyásokról és mindenekelőtt önmagáról.
Adományozás Karácsonyi adományozás
Téli adományozó és közösségi fundraising programsorozatunkban a menhelyek és a menhelyi kutyák segítéséért dolgozunk.
Téli adományozó és közösségi fundraising programsorozatunkban a menhelyek és a menhelyi kutyák segítéséért dolgozunk.