H-P: 8-20 | Szombat: 8-14 06 30 510 4444

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük hiteligénylését!
Mivel az elektronikus aláírást választotta, szeretnénk Önnek összefoglalni az aláírási folyamat lépéseit.

  1. Kölcsönszerződését Cofidis fiókjába töltjük fel, ahová szerződésszámával és regisztrációs kódjával tud belépni, melyet a hiteligénylése elfogadásáról küldött e-mailben talál.
  2. Az ALÁÍRÁSI FOLYAMAT ELINDÍTÁSA ablakban kattintson a SZERZŐDÉS MEGTEKINTÉSE gombra! Kérjük, figyelmesen olvassa el szerződését, görgessen az aljára, majd az ALÁÍROM gombot kiválasztva indítsa el az elektronikus aláírás folyamatát.
  3. Ezután átkerül az elektronikus aláírási tanúsítványt kiadó NETLOCK oldalára, ahol két eset lehetséges:
    • Ha Önnek még nincs NETLOCK fiókja, a regisztráció lépéseit az I. pontban találja.
    • Ha Önnek már van NETLOCK fiókja, lépjen be és írja alá Cofidis kölcsönszerződését (a szükséges lépéseket megtalálja a II. pontban). Ha esetleg elfelejtette a belépéshez szükséges jelszavát, a teendőkről a III. pontban olvashat!

Fontos: a szerződés elektronikus aláírására Önnek 3 naptári napja van. Kérjük, figyeljen a megadott határidőre. Ha Ön 3 napon belül nem írja alá a kölcsönszerződését, akkor igénylését lezárjuk.

I. Ha Önnek még nincs NETLOCK fiókja

Kérjük, hogy NETLOCK fiókját a lehető legrövidebb időn belül hozza létre!

A regisztrációhoz a NETLOCK az Ön által megadott e-mail címre két e-mail üzenet küld:

  1. A NETLOCK│SIGN - Értesítés új tanúsítvány igénylésről tárgyú e-mailben tájékoztatja Önt a tanúsítványkérelem adatairól.
  2. A NETLOCK│SIGN - Üdvözöljük a NETLOCK SIGN BUSINESS domainben! tárgyú e-mailben találja azt a linket, amelyen keresztül létre tudja hozni NETLOCK fiókját.

A NETLOCK-tól kapott második e-mailben kattintson a „Kérjük, állítsa be NETLOCK│SIGN jelszavát ezen a linken keresztül” linkre és a megnyíló JELSZÓ BEÁLLÍTÁSA oldalon adja meg jelszavát, amely az elektronikus aláíró tanúsítvány létrehozásához szükséges. Javasoljuk, hogy könnyen megjegyezhető jelszót adjon meg, ugyanis nincs lehetőség jelszó-emlékeztető kérésére vagy jelszava megváltoztatására. A jelszó legalább 6 karakter hosszú, melynek kis- és nagybetűt, valamint legalább egy számot is tartalmaznia kell.

Fiókja létrehozását egy, az Ön által megadott telefonszámra küldött egyszer használatos kóddal tudja véglegesíteni. Kérjük, ezt a kódot írja be a Biztonsági kód mezőbe, majd nyomja meg a MENTÉS gombot!

Ezután jóvá kell hagynia tanúsítványkérelmét és el kell fogadnia a NETLOCK szerződési feltételeit. Kérjük, mind a 4 pontot pipálja be: a szolgáltatási szerződést, az általános szerződési feltételeket, a személyazonosító igazolványról és a lakcímkártya lakcím oldaláról készült másolatok megőrzéséről szóló tájékoztatást, valamint a tájékoztatót a tanúsítvány díjának Cofidis általi megfizetéséről. Ezt követően kérjük, kattintson a JÓVÁHAGYOM A TANÚSÍTVÁNYKÉRELEM BEADÁSÁT gombra, majd a JÓVÁHAGYÁS ablakban adja meg az előbb beállított jelszavát, majd nyomja meg az OK gombot!

A NETLOCK Önt a személyes aláíró tanúsítványának kibocsátásáról NETLOCK│SIGN - Tanúsítvány kiadva! tárgyú e-mailben értesíti. Ebben megtalálja tanúsítvány adatait és annak lejáratát. A tanúsítvány kiadása pár percig tart. Addig Önt átirányítjuk Cofidis fiókjába. A tanúsítvány kiadása után, kérjük, itt erősítse meg az ajánlat elfogadását aláírásával.

Ezután visszairányítjuk NETLOCK fiókjába. A bejelentkezéshez adja meg e-mail címét, és a fiókja létrehozásakor Ön által megadott jelszót, majd kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra!

Ezután már nincs más dolga, mint aláírni Cofidis kölcsönszerződését NETLOCK fiókjában. Szerződését AZ ALÁÍRÁSRA VÁRÓ DOKUMENTUMOK menüpontban találja. A DOKUMENTUMOK ALÁÍRÁSA ablakban kattintson az ALÁÍRÁS ENGEDÉLYEZÉSE gombra, majd adja meg a telefonszámára kapott egyszer használatos kódot, és engedélyezze aláírását!

Ekkor Önt átirányítjuk Cofidis fiókjába, ahol megjelenik a VÁRAKOZÁS A COFIDIS ALÁÍRÁSRA ablak. E-mailben tájékoztatjuk a szerződése Cofidis által történő elektronikus aláírásáról, valamint személyi kölcsön igénylés esetében az utalás elindításáról, áruhitel igénylésnél a partnert tájékoztatjuk a termék kiszállításáról.

Szerződését Cofidis fiókjában (https://video.cofidis.hu) az ÜGYINTÉZÉS FOLYTATÁSA gombra kattintva bármikor elérheti, onnan letöltheti és elmentheti. Cofidis fiókjába szerződésszámával és regisztrációs kódjával tud belépni, melyet az általunk küldött e-mailekben talál.

II. Ha Ön már rendelkezik NETLOCK fiókkal

Lépjen be személyes NETLOCK fiókjába a BEJELENTKEZÉS oldalon (www.netlock.hu oldalon jobb felső menüsor, BELÉPÉS és NETLOCK│SIGN).

A BEJELENTKEZÉS oldalon adja meg e-mail címét, a fiókja létrehozásakor Ön által megadott jelszót, majd kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra.

Ezután már nincs más dolga, mint aláírni a Cofidis kölcsönszerződését NETLOCK fiókjában! Szerződését AZ ALÁÍRÁSRA VÁRÓ DOKUMENTUMOK menüpontban találja. A DOKUMENTUMOK ALÁÍRÁSA ablakban kattintson az ALÁÍRÁS ENGEDÉLYEZÉSE gombra, majd adja meg a telefonszámára kapott egyszer használatos kódot, és engedélyezze aláírását.

Ekkor Önt átirányítjuk Cofidis fiókjába, ahol megjelenik a VÁRAKOZÁS A COFIDIS ALÁÍRÁSRA ablak. E-mailben tájékoztatjuk a szerződése Cofidis által történő aláírásáról, valamint személyi kölcsön igénylés esetében az utalás elindításáról, áruhitel igénylésnél a partnert tájékoztatjuk a termék kiszállításáról.

Szerződését Cofidis fiókjában (https://video.cofidis.hu) az ÜGYINTÉZÉS FOLYTATÁSA gombra kattintva bármikor elérheti, onnan letöltheti és elmentheti. Cofidis fiókjába szerződésszámával és regisztrációs kódjával tud belépni, melyet az általunk küldött e-mailekben talál.

III. Ha Ön már rendelkezik NETLOCK fiókkal, azonban elfelejtette a hozzátartozó jelszót

Aláírási folyamat elindítása (Ajánlat aláírása) után a NEM TUDOK BEJELENTKEZNI A NETLOCK FIÓKOMBA gombra kattintva tudja megváltoztatni az e-mail címét, melyről e-mailben is tájékoztatjuk.

Ezt követően Önnek egy új NETLOCK fiókot kell létrehoznia! Kérjük, ehhez kövesse az I. pontban (Ha Önnek még nincs NETLOCK fiókja) pontban leírtakat.

MAGATARTÁSI KÓDEX A COFIDIS MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE ÁLTAL A FOGYASZTÓKKAL ELEKTRONIKUS ÚTON MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRŐL, MEGTETT ÍRÁSBELI JOGNYILATKOZATOKRÓL